ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA NIKOLIJE I RELJE: Pevačica grca u suzama, zbog ovoga se RASPALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio detalj iz privatnog života bračnom para!

ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA NIKOLIJE I RELJE: Pevačica grca u suzama, zbog ovoga se RASPALA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Reper Relja Popović nedavno je iznenadio javnost novom baladom pod nazivom "Sve si znala", koja je posebno dirnula njegovu partnerku, pevačicu Nikoliju Jovanović. Pesma je izazvala emotivnu reakciju kod Nikolije, koja je čak zaplakala zbog njenog sadržaja.

Nikolija je odlučila da pokaže javnosti svoju emotivnu reakciju na pesmu objavom na društvenoj mreži TikTok, gde je veoma aktivna. U objavi je prikazala deo njihove prepiske, u kojoj Relja šalje pesmu.

- Ova je moja - napoisala je Nikolija, a na to je Relja odgovorio emotikonom koji simbolizuje zadovoljstvo.

Nikolija je dodala kako se "raspala bukvalno" i objavila selfi sa čašom vina i suzama u očima, pokazujući koliko je pesma dirnula njenu emotivnu sferu.

Ova javna reakcija pevačice izazvala je veliku pažnju, jer retko ko od poznatih ličnosti pokazuje tako otvoreno svoje emotivno stanje.

Inače, Nikolija je nedavno istakla da voli da je porodica na okupu za praznike, iako to nije uvek izvodljivo zbog njenog i Reljinog posla. Ova izjava otkriva koliko je važno za nju da praznike provodi sa svojim najmilijima, uprkos izazovima koje nosi njihova profesionalna karijera.

Pevačica je priznala da je njen početak karijere bio težak, s obzirom da je ćerka Vesne Zmijanac, ali ističe da nije osetila sujetu od strane drugih kolega.

- Svi su bili blagonakloni i kolegijalni prema meni. Imala sam jednu promociju od tri albuma i svi su se odazvali i znam koliko znači da se odazovete na promociju albuma - ispričala je Nikolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading