DEČKO JOVANE JEREMIĆ TEŽAK MILIONE! Isplivala dokumenta, crno na belo koliko Dragan zarađuje! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove cifre dostupne su na sajtu "Company Wall", tako da se u svakom trenutku može proveriti visina zarade voditeljkinog partnera.

DEČKO JOVANE JEREMIĆ TEŽAK MILIONE! Isplivala dokumenta, crno na belo koliko Dragan zarađuje! (FOTO)

Foto: Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je obelodanila vezu s novim dečkom, biznismenom Draganom Stankovićem, koji zarađuje milione! Sada je u medije isplivao dokument u kom se vidi kolika mu je zarada, a na kojima se vide i svi prihodi i rashodi koje Stanković ima. 


Naime, Dragan je u 2022. godini imao prihod od 6.248.996.000,00 dinara, dok je rashod bio 5.893.175.000,00 dinara, što znači da je njegova čista zarada bila 300.831.000,00 dinara, što je preko 2.500.000 evra, koje je zaradio tokom 2022 godine, prenosi Blic. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana i Dragan

 


Ove cifre dostupne su na sajtu "Company Wall", tako da se u svakom trenutku može proveriti visina zarade voditeljkinog partnera. U firmi u kojoj je Stanković, spisak broji preko 650 zaposlenih, a već je poznato da se bave proizvodnjom peciva, hleba i drugih proizvoda na sličnoj osnovi. 


Inače, voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji nedavno je izjavila da bi volela da od momka dobije vilu u prestonici.


Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, a moje je da šefujem. Iskrena sam po tom pitanju i ne zanima me šta će drugi da misle. Moji stavovi su takvi - objasnila je nedavno Jovana.

 

BONUS VIDEO:  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading