EVRI LETE NA SVE STRANE! Žena od Sultana napravila karambol na veselju! Ovoliko para se ne viđa svak dan! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana je za nekoliko minuta uzela par hiljada evra, što joj se često dešava na veseljima!

EVRI LETE NA SVE STRANE! Žena od Sultana napravila karambol na veselju! Ovoliko para se ne viđa svak dan! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/uzivoteka

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana napravila je haos na jednom veselju kada su gosti počeli da je kite evrima, pa u jednom trenutku više nije mogla da drži sav novac u rukama! Naime, kad je zapevala svoj najveći hit svi gosti u sali su poskalali, da bi na kraju i njene kolege iz benda pritrčale da joj pomognu da skupi sav bakšiš koji je uzela. 

Tijana je za nekoliko minuta uzela par hiljada evra, što joj se često dešava na veseljima, kako je ranije pričala za Republiku.

Foto: Sharan Concept

Tijana Milentijević

 

- Inače ne dozvoljavam da mi tako prilaze ljudi i stavljaju novac gde žele. Jedino da je fora, recimo za sandalu ili kada je bila prilika da su svi obučeni Getsbi fazon, pa sam imala traku na glavi, pa to može da bude zanimljivo, ali ne dam na neki način da bude i meni neprijatno. Nisam od onih pevačica koje dopuštaju da im se evri stavljaju u grudi. To nikada nije bio moj fazon - rekla je pevačica, pa je dodala:

 

-  Novac uredno uzimam u ruke i mislim da je to jedna kultura pre svega. Svako na veseljima od nas pevača radi na svoj način. Nikoga ne osuđujem, šta više. Ima pevača koji su spremni da rade svašta samo da bi zaradili koji dinar više, ali mi je i to čak u redu! Vreme je tako da je potrebno biti snalažljiv i trebalo bi možda i ja da naučin neke cake! Od bakšiša koji sam zradila kupila sam sebi razne stvari, tačnije, častila sam se i znam da prištedim, isto kao što znam i da potrošim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading