ON NASTUPA ZA SRBIJU, ONA ZA CRNU GORU: Evo ZA KOGA NAVIJA supruga Bogdana Radivojevića!

Autor:

Sport

16.01.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna situacija pred meč odluke.

ON NASTUPA ZA SRBIJU, ONA ZA CRNU GORU: Evo ZA KOGA NAVIJA supruga Bogdana Radivojevića!

Foto: Starsport

Srpski rukometaši večeras (18.00) igraju poslednju utakmicu u grupi na Evropskom prvenstvu, a protivnik je selekcija Crne Gore.

Naši momci imaju imperativ pobede protiv komšija sa minimum dva gola razlike,a posebno interesantno biće za jednog od naših najboljih igrača Bogdana Radivojevića.

Naime, Radivojević je u srećnom braku sa Jelenom Despotović koja nastupša za žensku rukometnu reprezentaciju Crne Gore.

 Njih dvoje su u srećnom braku, žive na relaciji Beograd - Podgorica i imaju ćerkicu Helenu, rođenu u avgustu 2022. godine.

 

 

Bogdan Radivojević veruje da Srbija može da pobedi Crnu Goru, a u razgovoru za "Sportski žurnal" na pitanje za koga će navijati njegova supruga Jelena Despotović kao iz topa odgovara:

- Za mene, naravno!

Bogdan Radivojević imao je zdravstvenih problema prethodnih dana. Iako je bio u sastavu protiv Mađarske odigrao je svega nekoliko minuta, jer je imao virusnu infekciju. U ponedeljak je imao visoku temperaturu od 39 stepeni, tako da je njegov igranje protiv Crne Gore pod upitnikom

Njegova supruga Jelena Despotović rukometnu karijeru počela je u Budućnosti, da bi najviše vremena provela igrajući u raznim mađarskim klubovima, a bila je i član slovenačkog Krima. Prošle godine vratila se u rodnu Podgoricu i opet obukla dres Budućnosti. Sa selekcijom Crne Gore osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading