ĐERONA ZAGRMEO! NEMA ODUSTAJANJA!

Autor:

Sport

14.01.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometaša smatra da nije sve izgubljeno.

ĐERONA ZAGRMEO! NEMA ODUSTAJANJA!

Foto: Tanjug/AP

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je večeras od Mađarske 28:27 (14:13) u drugom kolu C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Najefikasniji kod Srbije bili su Vukašin Vorkapić i Nemanja Ilić sa pet, dok je Uroš Borzaš postigao četiti gola. Kod Mađara blistao je Bence Banhidi sa 10 golova, bez promašaja.

 

 

Nakon meča selektor Srbije Toni Đerona istakao je da neće stati sa borbom.

- Čestitke timu Mađarske i stručnom štabu kolege Rodrigeza. Svesni smo bili koliko će biti teško igrati protiv ovakve ekipe. Fizički nismo mogli da pariramo, posebno u odbrani pozicije pivota. Napad nije bio na nivou koji smo spremali. Nismo bili dovoljno brzi, ali ni šutirali dovoljno snažno sa distance. Mogu da budem zadovoljan načinom na koji smo igrali odbranu, ponosan što nismo odustajali do samog kraja, ali na kraju to što smo bili bolji samo poslednjih pet minuta nije bilo dovoljno u ovako fizički teškoj utakmici.

Srbija još uvek ima šanse da se nađe u drugoj fazi Evropskog prvenstva, ali će za tako nešto biti potrebna ubedljiva pobeda protiv Crne Gore u poslednjem kolu, kao i trijumf Mađara u duelu protiv Islanda. 

Znamo da će Mađarska želeti da prenese dva boda, ali mi moramo da uradimo svoj deo posla protiv Crne Gore - zaključio je selektor Srbije. 

Naši rukometaši ne zavise sami od sebe, ali nema sumnje da će uraditi sve da savladaju Crnu Goru i da veruju u trijumf Mađara protiv Islanda.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading