ZA JEDAN REFREN UZELA 5.000 EVRA: Sandra Afrika se OPARILA, a evo koliko joj je bio NAJVEĆI BAKŠIŠ!

Autor:

Zabava

22.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu je evrima okitio čovek koji je stalno zove da mu peva na veseljima.

ZA JEDAN REFREN UZELA 5.000 EVRA: Sandra Afrika se OPARILA, a evo koliko joj je bio NAJVEĆI BAKŠIŠ!

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika uzela je 5.000 evra na jednom slavlju samo za refren svoje pesme "Devojka tvog druga"!

Folkerka je pevala na veselju kod čoveka koji je više puta tokom godine zove da mu peva na raznim proslavama, pa ne štedi da je časti kad mu otpeva blok pesama.

- Sa Sandrom su na tom veselju bili još neki srpski pevači, ali su ostali u senci jer je Afrika napravila haos čim je uzela mikrofon. U pitanju je bila svadba jednog gasterbajtera, koji godinama zove Sandru kad god nešto pravi. Ona se uvek odazove jer inače voli da radi privatna veselja, a ovo je situacija gde pogodi dobar honorar, a peva nepunih sat vremena - priča nam upućen izvor i dalje otkriva da je najveći haos Afrika napravila kad su joj tražili pesmu "Devojka tvog druga":

- Cela sala je bila na nogama kad se Sandra pojavila. To je bilo iznenađenje za mnoge jer nisu znali da će da peva s obzirom na to da je na početku u sali goste zabavljao samo bend. Gosti su je kitili parama, a za refren pesme "Devojka tvog druga" uzela je 5.000 evra. Letelo je na sve strane, ali tako je uvek kad Sandra peva.

Foto: printscreen/instagram

Sandra Afrika pravi odličnu atmosferu na nastupima

Inače, Afrika je jedan od pevača mlađe generacije koji su sebi uspeli za kratko vreme da dignu cenu. Ona ne objavljuje često pesme, to joj i ne treba jer toliko radi privatne proslave da joj je retko koji vikend slobodan, što je i sama potvrdila nedavno u jednoj emisiji.

- Dobro zarađujemo kad radimo svadbe, ali narod treba da zna da se taj bakšiš posle odrađenog posla deli s kolegama. Svadbe se rade na fiksni honorar, zavisno od toga ko koliko traži. Neki uzimaju od 6.000 do 10.000 evra, sve zavisi. Na kraju se dobijeni bakšiš na svadbi stavlja u crnu kutiju, odakle se isplaćuju fiksni honorari muzičarima, a šta ostane od bakšiša, svi međusobno delimo. Moj najveći bakšiš je bio možda oko 15.000 evra, ali sve se to podeli s kolegama - kaže ona i dodaje:

- Svakako da znači svaki bakšiš. Nije sve u novcu, ali je to siguran znak da smo gostima napravili atmosferu za pamćenje i da kući svi idu zadovoljni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading