KAĆA ŽIVKOVIĆ ZAPLAKALA USRED EMISIJE: Odmah prekinula program, ne može da ZAUSTAVI SUZE (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno reagovala na fotografije sa roditeljima!

KAĆA ŽIVKOVIĆ ZAPLAKALA USRED EMISIJE: Odmah prekinula program, ne može da ZAUSTAVI SUZE (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Nije lako biti ja

Pevačica Katarina Živković svoj uspeh na estradi započela je pre više od petnaest godina u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Rođena u Leskovcu, Kaća je odlučila da ostvari svoje muzičke snove i uputila se ka Beogradu, iako je tada još uvek pohađala srednju medicinsku školu. Paralelno sa takmičenjem, istrajala je u školovanju, pokazujući svoju posvećenost i upornost.

Gostujući nedavno u jednoj emisiji, Živkovićeva se slomila pred kamerama, osvrćući se na svoje uspomene i emocije. Fotografije koje je ugledala dovele su je do suza, a posebno ju je dirnula slika sa roditeljima. Ne skrivajući svoje emocije, Kaća je otvoreno govorila o svojim osećanjima, ističući ponos na majku i oca, kao i istrajnost koju je pokazala u ostvarenju svojih ciljeva.

- Jao, rasplakaću se, sramota me je što plačem. Mislila sam da su ove fotografije izgubljene. Zašto sam ovako emotivna... Šta si mi uradio? - pitala je pevačica koja nije mogla da obuzda emocije dok je gledala sliku sa roditeljima.

- Ovo mi je jedna od najdražih slika. Ne znam kako će vama ovo da zvuči, ali ja sam jako ponosna na sebe i svoje roditelje. Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi - kroz suze je ispričala Živkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading