Milica Janevski priznala: "Imala sam STRAŠNU TREMU kad su me pozvali da igram Marinu"

Autor:

Zabava

16.01.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica zablistala je na crvenom tepihu na premijeri filma "Nedelja" o liku i delu Džeja Ramadanovskog i otvorila dušu za Republiku.

Lik Marine Tucaković u filmu "Nedelja" reditelja Nemanje Ćeranića, koji je večeras premijerno prikazan u beogradskoj MTS dvorani, tumači glumica Milica Janevski. Ona je tik pred ulazak u salu odgovarala na pitanja sedme sile i za naš portal priznala da je izuzetno uzbuđena zbog svega.

- Jako sam uzbuđena što ima ovoliko novinara i publike večeras. Još nisam pogledala film, imala sam strašno veliku tremu kada su me pozvali za ovu ulogu. Ali sudeći po Futinim rečima, koga ću nadam se večeras sresti, mislim da je to urađeno kako treba i da je pred nama jedan divan film - rekla je Milica.

Ona je u MTS dvoranu ušetala ruku podruku sa Aleksejem Bjelogrlićem, koji je u ovom ostvarenju dočarao lik Miće Sovtića, Džejovog velikog prijatelja.

Republika

Foto: republika

Aleksej Bjelogrlić i Milica Janevski

- Utisci su fenomenalni i srećan sam što vlada veliko interesovanje za ovaj film.Večeras slavimo lik i delo Džeja Ramadanovskog, jednog vremena, Beograda kojeg, nažalost, više nema. Nadam se da će publika uživati - rekao nam je mladi Bjelogrlić, pa priznao da Džejove pesme rado i često sluša. 

- U kafani naručujem baladu "Od ljubavi do mržnje", a Džeja posebno volim da slušam u onim kasnim satima kad baš ne bih voleo da sam pred ovim kamerama - odgovorio je uz osmeh.

Mnoge javne ličnosti iz sveta kulture i šoubiznisa okupile su se na večerašnjoj premijeri filma "Nedelja" u Beogradu, a među njima su Dragan Petrović Pele, Mina Sovtić, udovica Žarka Lauševića Anita, porodica Džeja Ramadanovskog, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Mina Kostić i mnogi drugi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading