PARTIZANOV ŠTOPER PROVOCIRA: Nikad NISAM ČUO za Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

30.01.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će reći delije na ovakvu izjavu..

PARTIZANOV ŠTOPER PROVOCIRA: Nikad NISAM ČUO za Crvenu zvezdu!

Foto: FK Partizan

Natan de Medina doveden je u Partizan kao rešenje na poziciji štopera, ali nije dobio pravu priliku da pokaže šta ume.

Minutaža mu je bila limitirana, ali odlaskom mladog Mihajla Ilića u Bolonju, stvari bi mogle da se promene na bolje za Medinu.

Pripreme Partizana na Kipru ulaze u završnu fazu, a štoper je dao intervju za "Telegraf" o njegovom vremenu provedenom u crno-belom dresu, a dotakao se i večitog rivala Crvene zvezde.

- Da budem iskren, u Anderlehtu kad se pomene srpski tim, odmah se pomisli na Partizan i ne znaš za Crvenu zvezdu. Tako je u Belgiji, Nemačkoj, prvi tim za koji čuješ iz Srbije je Partizan i nisam znao kad sam došao ovde da je Zvezda takođe veliki klub. Znao sam samo za Partizan. Naša generacija je dok je odrastala, više slušala o Partizanu, nego o Zvezdi i verovatno zbog toga -rekao je De Medina za "Telegraf".

U Anderlehtu je igrao sa srpskim igračima.

- Prvi srpski igrač s kojim sam trenirao je bio Aleksandar Mitrović u Anderlehtu. Sećam se, moj prvi trening je bio s njim. Trener je bio Besnik Hasi iz Albanije. U tom trenutku smo igrali mnogo igrača iz Srbije. Bio je levi bek - Ivan Obradović, kratko i Lazar Marković. Kasnije sam u drugim klubovima igrao sa Filipom Đuričićem, Nemanjom Antonovim.

Republika

Foto: FK Partizan

Natan de Medina

 

Pomenuli ste Mitrovića. Da li se odmah videlo da će biti tako uspešan igrač?

- Da, Anderleht je ranije bio veoma dobar tim, tako da je važilo da, ako možeš da igraš tu, možeš svuda da igraš. Mnogi igrači koji su u tom trenutku igrali u Anderlehtu su napravili sjajne karijere, nije Mitrović jedini. Lukaku, Bemba - svi igraju na visokom nivou.

Koje ste ciljeve postavili ispred sebe u Partizanu?

- Želim da Partizan bude šampion, želim da igram što više mogu, da se ne povredim, to je nešto što priželjkujem u tekućoj sezoni -jasan je Medina.

Malo je poznato da su mu koreni vezani za Srbiju?

Da, rodbinski, moj deka je bio diplomata u Srbiji. Dobio je dete iz te veze. Tako da mi u venama teče i srpska krv - zaključio je Medina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading