BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PODRŽAO MILJENIKA DELIJA: Evo ŠTA je rekao o kandidaturi!

Autor:

Sport

29.01.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv potez bivšeg fudbalera Zvezde.

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PODRŽAO MILJENIKA DELIJA: Evo ŠTA je rekao o kandidaturi!

Foto: FSS

Jedan od omiljenih fudbalera svim zvezdašima i špic kakvog, vrlo verovatno, od tada nisu imali crveno-beli u timu, Ugo Vijeira, ove godine je rešio da okači kopačke o klin. Ipak, neće da ide iz fudbalskih voda, s obzirom na to da se kandidovavao za predsednika Žil Visentea, čiji je dres nosio tri godine, pre nego što je 2012. godine prešao u Benfiku.

Portugalac je javnu podršku dobio i od nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i osvedočenog Partizanovca Ljubinka Drulovića, čija se reč i te kako poštuje u tamnošnjem fudbalu u kojem je ostavio ogroman trag tokom igračke karijere, čiji je deo proveo upravo u Žil Visenteu, iz kojeg je kasnije prešao u Porto i postao jedna od legendi kluba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugo Vieira (@hugovieira10)

 


 Izbori za predsednika Žil Visente održaće se 1. februara, a Vieira danima unazad vrši promociju svoje kampanje putem društvenih mreža.

Tridesettrogodišnji Vijeira koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za portugalske klubove Santa Marija, Eštoril, Žil Visente i Bragu, francuski Bordo, španski Sporting iz Hihona, lisabonsku Benfiku, moskovski Torpedo, japanske klubove Jokohamu i Hokaido, turski Sivaspor i Krajovu, a ostaće posebno upamćen po fantastičnom pogotku koji je postigao u 149. Večitom derbiju koji je Crvena zvezda dobila rezultatom 3:1.

Podsetimo, bivši fudbaler srpskog tima Ugo Vijeira poručio je na početku sezone da veruje u izabranike Baraka Bahara, što se kasnije ispostavilo kao netačno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading