DRAŽI MI JE NINE OD TETKE I STRINE! LJUBIMAC delija objavio TUŽNE vesti!

Autor:

Sport

29.01.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni stih je nastao zbog požrtvovanosti u crveno-belom dresu.

DRAŽI MI JE NINE OD TETKE I STRINE! LJUBIMAC delija objavio TUŽNE vesti!

Foto: Starsport

Miloš Ninković

Bivši reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde, miljenik svih zvezdaša i pristalica Sidneja za koji nastupa od 2015. godine, Miloš Ninković, objavio je da će na kraju sezone u Australiji okončati bogatu profesionalnu karijeru.

- Poslednjih nekoliko meseci razmišljam o ovome i doneo sam odluku da se penzionišem na kraju sezone. Volim fudbal, uživam i na treninzima, ali ponekad morate da slušate svoje telo. Nažalost, znam da će mi biti mnogo teško. Ovo je moja ljubav, uveren sam da ću ostati u fudbalskim vodama i kad završim karijeru, samo videćemo još u kojoj ulozi, počeo je Ninković izlaganje za klupsku televiziju "Vestern Sidnej".

Rekao je srpski internacionalac da je najsrećniji kad je na terenu. 

- Biću zahvalan ovom klubu do kraja života. Mogao sam da uživam u fudbalu, brinuli su i o meni i mojoj porodici. Ima još nekoliko utakmica, kao i finale, želim da uživam do kraja, nastavio je popularni Nine. 

Podsetio je Ninković da je prvi ugovor potpisao sa 16 godina, da u decembru puni 40, što znači da je na terenu proveo 24 godine.

- Kad dođe taj poslednji meč, biće mi teško. Počeo sam da treniram sa šest godina, znam samo da igram fudbal. Sad treba da staneš i shvatiš da nema više treninga, utakmica... Bogu hvala da imam porodicu. Uz decu će sve biti lakše. Nedostajaće mi mnogi momenti. Neću da kažem da postoji strah, ali postoje, u svakome od nas, različiti osećaji kada meč počinje. Da sam izgubio to pre par godina, penzionisao bih se, ali odlazim sa istim tim osećaje. Vreme je za kraj, završio je Ninković.

U sezoni 2013/14 se vratio u Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio šampionsku titulu i tako prekinuo dugogodišnji "post" kluba. U najtežim vremenima bio je tu i Delije mu to nikada nisu zaboravile, te je zato i nastao poznati stih: "Draži mi je Nine od tetke i strine".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading