ZVEZDA IMA SNAGU ZA LIGU ŠAMPIONA! Ljubimac delija veruje u crveno-bele!

Autor:

Sport

29.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada se da će izabranici Baraka Bahara daleko dogurati u elitnom takmičenju.

ZVEZDA IMA SNAGU ZA LIGU ŠAMPIONA! Ljubimac delija veruje u crveno-bele!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone imaju velike izazove. Osim što im je cilj da šesti put odbrane titulu prvaka Srbije, izabranici Baraka Bahara pokušaće da naprave dobar rezultat u Ligi šampiona, gde se nalaze u Grupi G s Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsima. Srpski tim na startu elitnog takmičenja uspeo je hrabro da se suprotstavi "građanima", čak i da povede na meču, ali na kraju su ipak zabeležili poraz od 3:1.

Naredni duel u Evropi crveno-beli će imati naredne nedelje protiv Jang bojsa na Marakani, a bivši fudbaler srpskog tima Ugo Vijeira poručio je da veruje u izabranike Baraka Bahara.

- Pratim utakmice Crvene zvezde kad god sam u prilici. Video sam da su imali neke baš dobre mečeve. Igraju dobro ove sezone iako su imali neke manje kikseve, ali to ne mora ništa da znači. Verujem da će biti sve bolji i bolji, posebno u Evropi i da će zabeležiti dobre rezultate. Nadam se da će daleko dogurati u Ligi šampiona, to bi svi navijači voleli - rekao je Ugo.

Republika

Foto: Starsport

Ugo Vijeira

Crveno-beli su tokom leta promenili više od pola tima, a na mesto trenera doveli su izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, a Ugo je istakao da je klubu s Marakane potrebno vreme da se uigra.

- Svi igrači koji su došli su veoma kvalitetni i imaju zajednički cilj, a to je da se napravi što bolji rezultat. Naravno, potrebno je ponekad i vreme da se oni uigraju jer ne može ništa preko noći. Došao je novi trener, s novom filozofijom i svi moraju da se naviknu na njegov sistem rada. To ponekad nije lako, ali verujem da će crveno-beli ponovo biti dominantni - objasnio je portugalski fudbaler.

Klub s Marakane trenutno zauzima treće mesto na tabeli Superlige Srbije i zaostaje četiri boda za večitim rivalom Partizanom i ekipom TSC. Međutim, to ne plaši mnogo Vijeiru.

- Kao što sam rekao, Zvezda je veoma kvalitetna. Da je odigran derbi, crveno-beli bi im sigurno prišli jer sam uveren, kada se budu sastali večiti rivali, da će slaviti izabranici Baraka Bahara - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading