VEROVATNO BIH DOŠAO: Nikola progovorio o mogućem transferu u Crvenu zvezdu Meridianbet!

Autor:

Sport

28.09.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni centar bacio delije u trans.

VEROVATNO BIH DOŠAO: Nikola progovorio o mogućem transferu u Crvenu zvezdu Meridianbet!

Foto: Tanjug/AP

Duel Jokića i Vučevića

Jedan od najboljih centara NBA lige, Nikola Vučević, poznat je kao veliki navijač Crvene zvezde Meridianbet, a sada je govorio i o mogućnosti da nekada obuče dres voljenog kluba.

- Mene ljudi često pitaju da dođem u Zvezdu Meridianbet. Sad da je neki lokaut kao što je bio pre, verovatno bih došao. Prvo, ja želim da u NBA budem što duže mogu jer je najbolja liga na svetu. Kada tamo više ne budem mogao, mislim da će to već biti prilično blizu kraja moje karijere. Da se vratim ovde, a da to nije to i da ja ne odigram na tom nekom nivou i da bude ružan utisak bilo bi bezveze i meni i navijačima. I za NBA je tako, mislim i nadam se da ću osetiti trenutak kad ide na dole, da više nisam pravi - rekao je Crnogorac u "Alesto" podkastu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Vučević i Luka Mitrović

Vučević uskoro puni 33 godine, ali i dalje igra na vrhunskom nivou u najjačoj ligi na svetu.

Voleo bih da završim karijeru jer sam ja tako odlučio. Ne da me isprate, nego da ja odlučim kad je kraj. Dešavalo se da neki igrači nastavljaju, a to više nije to, pa tebi ostane taj neki utisak o njima. Naravno, možda će biti te neke dve-tri godine gde verujem da neću biti ovaj što sam danas. Ali, da ne bude to sad baš da nema veze sa tim šta sam tokom cele karijere - poručio je Vučević.

Podsetimo, Vučević je košarkom počeo da se bavi u Budućnosti, potom je otišao u Filadelfija Seventisikserse, za koje je odigrao jednu sezonu. Usledio je prelazak u Orlando Medžik, za koji je nastupao osam i po godina, a već dve i po sezone brani boje Čikago Bulsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading