SKANDAL NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Novinar NAPAO selektora! Sprečena OPŠTA makljaža! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene po završetku utakmice na Kupu Azije između Iraka i Jordana.

SKANDAL NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Novinar NAPAO selektora! Sprečena OPŠTA makljaža! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Dramatična konferencija za novinare održala se posle utakmice Iraka i Jordana u osmini finala Azijskog kupa. Jordanci su trijumfovali rezultatom 3:2 i plasirali se u četvrtfinale, a ispadanje Iračana razbesnilo je novinare iz te države, koji su odlučili da se obračunaju sa iračkim selektorom Hezusom Kasasom iz Španije.

Tokom konferencije nekoliko novinara krenulo je prema selektoru, besni zbog poraza i eliminacije, a optužili su ga da je davao intervjue španskim medijima umesto da se pobrinuo za igru svojih izabranika.

- Niko od selektora koji su prošli dalje, nije davao intervjue pre svojih utakmica. Kako je moguće da je tebi to palo na pamet? To je sramota - vikao je Hezusu jedan od novinara.

Obezbeđenje je brzo reagovalo i izbacilo novinare iz prostorije. Španac se potom izvinio prisutnima, a dan posle konferencije se i obratio javnosti oko nastale neprijatne situacije.

- Nikad mi se ovako nešto nije dogodilo, ali ne znam hoće li mi se dogoditi ponovo. Imajte na umu da je ovde to znatno drugačije. Ovo nisu akreditirani novinari. Imaju 100 hiljada pratilaca na Instagramu i Jutjubu. Nisu to profesionalci. To je teško uporediti s drugim državama - rekao je Kasas i dodao:

Rekao sam im da smo pobedili tri utakmice posle davanja intervjua. Ponovo su me pitali da li je normalno davati intervjue, pa onda i treći put, nakon čega sam odgovorio samo s ''da''. Posle toga je novinar ustao, a za njim i ostali i počele su pretnje. Nastao je mali nered. Hteli su da prekinu konferenciju, ali rekao sam da ne želim to, jer su drugi mediji zaslužili konferenciju.

Jordan će za plasman u polufinale igrati protiv Tadžikistana, koji je takođe priredio senzaciju eliminisavši Ujedinjene Arapske Emirate rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading