NIJE NOVAK ĐOKOVIĆ! Partizan protiv Monaka GLEDA legendarni grend slem ŠAMPION! (FOTO)

Autor:

Sport

31.01.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je očekivao da će on biti u dvorani na tribini.

NIJE NOVAK ĐOKOVIĆ! Partizan protiv Monaka GLEDA legendarni grend slem ŠAMPION! (FOTO)

Foto: Euroleague.net

Proslavljeni švajcarski teniser Stan Vavrinka prati sa tribina "Gaston Medicin" dvorane utakmicu Partizana i Monaka, koja se igra u okviru 24. kola Evrolige.

Osvajač tri Grend slema, inače, živi u Monte Karlu, pa je iskoristio priliku da bude među specijalnim gostima na duelu Partizana protiv „kneževa“.

Vavrinka je poznat kao veliki fan košarke, a nedavno je poražen u prvom kolu Australijan opena od Adrijana Manarina iz Francuske rezultatom 2:3.

 

 

Podsetimo, Švajcarac je tri puta podizao šampionske pehare na četiri najveća turnira "belog sporta".

Australijan open je osvojio 2014. godine, pobedivši u finalu Španca Rafaela Nadala s 3:1 (6:3, 2:6, 6:3, 6:3).

Sezonu kasnije savladao je preokretom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića za trofej na Rolan Garosu istim rezultatom (4:6, 6:4, 6:3, 6:4), da bi 2016. godine slavio na US openu.

Zanimljivo, tada je Vavrinka ponovo bio bolji od srpskog asa i to još jednom preokretom, pošto je prvi set izgubio (6:7 (1:7), ali je naredna tri rešio u svoju korist (6:4, 7:5, 6:3) i ukupnim rezultatom 3:1 podigao pehar i na Flešingu 2016.

Bio je to njegov poslednji Grend slem u karijeri nekada trećeg tenisera ATP liste, koji je danas tek na 56. mestu najboljih igrača "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading