"TRAKTORISTI" OPOMENULI "OKLOPNIKE": Fudbaleri IMT-a izdejstvovali pobedu protiv borbenog Smedereva 1924! (FOTO GALERIJA)

Autor: Milica Misailovic

Sport

31.01.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaš je pokazao zašto se nalazi u višem takmičarskom rangu.

"TRAKTORISTI" OPOMENULI "OKLOPNIKE": Fudbaleri IMT-a izdejstvovali pobedu protiv borbenog Smedereva 1924! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Smederevo 1924

IMT je prekinio niz pobeda Smedereva 1924 u prijateljskim duelima i opravdao status srpskog superligaša. 

 

Danas su na jednom od terena Fudbalskog saveza Beograda, koplja ukrstili fudbaleri IMT-a i Smedereva 1924. Ovo je ujedno bila i poslednja pripremna utakmica koju su popularni "oklopnici" odigrali pred odlazak u Crnu Goru gde će odraditi drugi deo priprema za prolećni deo sezone. 

Prvo poluvreme bilo je poprilično zanimljivo za sve gledaoce na tribinama budući da su obe ekipe startovale ambiciozno. 

Podjednako su se smenjivali napadi na obe strane ali, trenutak nepažnje plavo-belih bio je dovoljan da Glišić postigne podogak i "traktoristi" povedu 1:0. 

Igra fudbalera Smedereva nakon primljenog gola je varirala ali je pobednički duh vratio je Nikola Jovanović kada je u svom stilu zatresao mrežu golmana IMT-a i izjednačio rezultat na 1:1 i tim rezultatom su prve postave otišle na klupe. 

Drugi deo igre doneo je sasvim drugačiju priču. 

Fudbaleri IMT-a tokom čitavih 45 minuta igre držali su loptu u svom posedu, igrali ofanzivni fudbal i tako zadavali velike muke drugoj postavi "oklopnika". 

Konačni rezultat od 2:1 u korist "traktorista" postavio je Arsić i time stavio tačku na ovaj prijateljski susret. 

 

- Prijateljska utakmica:

IMT (Novi Beograd) - Smederevo 1924 (Smederevo) 2:1 (1:1)

Strelci: Glišić i Arsić za IMT; Jovanović za Smederevo 1924

Svoje utiske sa dosadašnjih prijateljskih susreta i pred putovanje na primorje, za Republika.rs, izneo je šef stručnog štaba FK Smederevo 1924, Saša Mićović

- Nakon završene dvonedeljne pripreme ovde u Beogradu, plan je bio da odigramo tri utakmice. Odigrali smo dve utakmice sa ekipom BASK TEK-a, odnosno sa rumunskim trećeligašem i ovo je danas bila najkvalitetnija provera protiv superligaša nakon koje sam jako zadovoljan. Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom kada se izgubi ali sve ide po planu. Ono što je važno za prvi deo priprema je da su svi igrači, za sada, zdravi. Sutra odlazimo na pripreme u Crnu Goru i tamo ostajemo dve nedelje. Tamo smo planirali četiri utakmice koje su već zakazane tako da za sada sve ide po planu. 

Foto: FK Smederevo 1924

Saša Mićović strateg "oklopnika"

 

Da podsetimo, bila je ovo poslednja utakmica u okviru priprema u Srbiji nakon koje "oklopnici" idu putem Crne Gore gde će nastaviti da "pune baterije" za početak polusezone. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading