NASTAVLJAJU SA IGRAMA PO SISTEMU TOPLO HLADNO: Nikada se ne zna kako će odigrati meč - nakon senzacionalnog trijumfa, zabeležili su dva neočekivana rezultata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kanarinci" zabeležili još jedan rezultat koji se može svrstati u grupu neočekivanih.

NASTAVLJAJU SA IGRAMA PO SISTEMU TOPLO HLADNO: Nikada se ne zna kako će odigrati meč - nakon senzacionalnog trijumfa, zabeležili su dva neočekivana rezultata!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 užurbano se pripremaju za nastavak takmičarske godine u kojoj će im jedini cilj biti osptanak u okviru Prve lige Srbije.

 

Popularni "kanarinci" su tokom prethodne jeseni zabeležili skor od tri pobede, četiri remija i 13 poraza, što ime je sa svega 13 osvojenih bodova bilo "dovoljno" samo za poslednju poziciju sa čak deset bodova zaostatka u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi u "sigurnoj zoni".

Kako bi što spremnije dočekali nastavak borbe za bodove fudbaleri RFK Novog Sada 1921 kroz kontrolne utakmice bruse formu za nastavak borbe za bodove, a do sada su odigrali tri pripremna meča. U prvom pripremnom susretu su prema očekivanju poraženi od ekipe TSC-a iz Bačke Topole rezultatom 1:4, da bi priredili ne malo iznenađenje trijumfom nad novobeogradskim IMT-om rezultatom 1:0.

Iako su pristalice kluba očekivale da će navedeni trijumf biti podstrek za nastavak dobrih rezultata, "kanarinci" su iznenađujuće poraženi rezultatom 1:2 od temerinskog TSK-a, a sada je odigran i četvrti kontrolni meč.

RFK Novi Sad 1921 je u Totovom selu odmerio snagu sa ekipom Tise iz Adorjana. I pored činjenice da su "kanarinci" bili dominantni tokom svih 90 minuta, nisu uspeli da iskoriste stvorene prilike tako da je meč okončan bez golova rezultatom 0:0.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Detalj sa prve kontrolne utakmice protiv TSC-a

 

- Prijateljska utakmica:

Tisa (Adorjan) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 0:0

Stadion: Igralište u Totovom selu

Da podsetimo, ekipa RFK Novog Sada 1921 u prolećnoj premijeri dočekuje lidera na tabeli ekipu OFK Beograda. Meč je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "romantičara" rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading