SVI U ZEMUNELO: Prošlosezonski šampion testira učesnika Lige šampiona - pred fudbalerima Partizana je veliki izazov!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi danas će voditi ka Zemunelu.

SVI U ZEMUNELO: Prošlosezonski šampion testira učesnika Lige šampiona - pred fudbalerima Partizana je veliki izazov!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri OFK Kikinde prethodne 2022/23 sezone stigli su do šampionskog pehara u okviru Vojvođanske lige Istok, a sa sjajnim partijama su nastavili i tokom prethodne jeseni.

 

U odlučujuće prolećne borbe u okviru Srpske lige Vojvodina, crveno-beli ulaze sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza, što im je sa 27 osvojenih bodova omogućilo da nastavak takmičarske godine dočekaju na trećoj poziciji na tabeli, šest koraka iza lidera GFK Sloven iz Rume i sa jasnom željom da se navedeni deficit nadoknadi tokom predstojećih meseci.

Kako bi ekipa što spremnije dočekala nastavak borbe za bodove, crveno-beli su već odigrali jdan kontrolni susret. Prethodne subote na "zemunskom Milutincu" savladali su lidera beogradske grupe srpskoligaškog fudbala, ekipu Zemuna rezultatom 3:2, a već danas ih očekuje novo iskušenje.

Naime, Kikinđani će danas, sreda 31. januar gostovati u popularnom "Zemunelu" gde će odmeriti snagu sa omaldinskom ekipom beogradskog Partizana, ekipom kojoj će navedeni susret biti jedan od pripremnih za nastavak takmičenja u okviru omladinske Lige šampiona. Podsetićemo samo da će crno-beli nalpn eliminacije rumunske Univerzitatee iz Krajove (4:0, 0:1) i moldavskog Šerifa iz Tiraspolja (5:2, 0:2), u narednoj rundi takmičenja odmeriti snagu sa vršnjacima portugalske Brage.

Foto: OFK Kikinda

Svi putevi vode u "Zemunelo"

 

- Prijateljska utakmica:

Partizan-omladinci (Beograd) - OFK Kikinda (Kikinda)

Stadion: Sportski centar "Partuzan-Teleoptik"

Datum: Sreda, 31. januar

Početak: 13 časova

Kada je reč o aktuelnom prelaznom roku crveno-beli su tokom "zimske pijace" angažovali četvoricu fudbalera. U pitanju su Adam Nađpal koji stiže iz redova Bečeja 1918, Mihajlo Francuski dosadašnji igrač Kozare iz Banatskog Velikog Sela, Željko Jokić iz Mladosti iz Bačkog Jarka i iskusni Miroslav Živoinov koji je tokom dosadašnje karijera nastupao za Budućnost iz Gložana, novosadske klubove Indeks i Mladost GAT, kao i Obilić iz rodnog Zmajva.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri OFK Kikinda gostuje Omladincu u Novim Banovcima. Navedeni susret na programu je trećeg dana meseca marta, a treba istaći da će crveno-beli nakon susreta sa omladincima Partizana naredni kntrolni meč odigrati 10. februara, a protivnik je ekipa Veternika.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading