FOTO UBOD: Gostovanje jesenjeg šampiona na beogradskoj Marakani - i pored poraza, nezadovoljstva nema!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.01.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se privikavaju na protivnike u višem takmičarskom rangu.

FOTO UBOD: Gostovanje jesenjeg šampiona na beogradskoj Marakani - i pored poraza, nezadovoljstva nema!

Foto: GFK Sloven Ruma

Fudbaleri GFK Slovena iz Rume tokom prethodne jeseni u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala zabeležili su sjajne rezultate i u nastavak borbe za bodove ulaze sa najbolj startne pozicije.

 

Crveno-beli iz Rume su sa skorom od 11 pobeda i četiri poraza, tako da u nastavak šampionskog pohoda ulaze sa četiri boda prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta Železničar iz Inđije.

Kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja, ali i u cilju, svi se u Rumi nadaju, pripreme za prvoligaške bitke, GFK Sloven je stigao u srpsku prestonicu gde je odmerio snagu sa ekipom RFK Grafičara.

Iskusnija prvoligaška ekipa je slavila rezultatom 2:0, a golove za domaćina na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" postigli su Babakar Embop i Filip Markišić.

Takođe treba napomenti da su crveno-beli pružili snažan otpor renomiranom rivalu, ali su istovremeno najkonkretnije prilike Brane Ilića i Ignjića ostale neiskorišćene.

Kako je izgledalo gostovanje Rumljna u prestonici, možete pogledati u sledećoj foto galeriji:

 

- Prijtelska utakmica:

RFK Grafičar (Beograd) - GFK Sloven (Ruma) 2:0 (1:0)

Strelci: B, Embop i F. Markišić za RFK Grafičar

Stadion: "Rajko Mitić"-teren sa veštačkom travom

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa GFK Slovena iz Rume će u prolećnoj premijeri gostovati nekadašnjem članu elitnog ranga SR Jugoslavije, ekipi Bečeja 1918. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe sa Tise rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading