SMEDEREVO 1924 NE STAJE DA DIŽE NIVO SAMOPOUZDANJA: "Oklopnici" izvojevali pobedu protiv Rumuna! (FOTO GALERIJA)

Autor: Milica Misailović

Sport

27.01.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u drugom pripremnom susretu Smederevci sz zabeležili trijumf.

SMEDEREVO 1924 NE STAJE DA DIŽE NIVO SAMOPOUZDANJA: "Oklopnici" izvojevali pobedu protiv Rumuna! (FOTO GALERIJA)

Foto: DK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924  danas su odigrali drugu po redu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za start prolećnog dela sezone. 

 

Pre samo tri dana pred smederevskim prvoligašem oružje je položio srpskoligaš sa Careve ćuprije, ekipa BASK TEK-a (5:0), a ovoga puta, na sličan način teren su napustili gosti iz Rumunije.

Njihov protivnik na zelenoj podlozi Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, bila je AFC Vointa Lupac, ekipa koja nastupa u trećem stepenu rumunskog fudbala.

I ovog puta, šef stručnog štaba Saša Mićović, pružio je šansu svim fudbalerima, kako starijim igračima tako i onim koji su tek obukli plavo-bele dresove, ili će ih tek obući. 

Prvi deo utakmice preuzeli su iskusniji igrači koji su loptu držali u svom posedu, vodili igru, ulazili u prilike ali bez neke konkretne realizacije. Najbliži šansi da zatrese mrežu protivnika bio je Lazar Marković koji je i na prethodnom prijateljskom susretu protiv FK BASK-a postigao gol i tako postavio finalni rezultat. 

Sa druge strane, gosti kao da se i nisu najbolje snašli na terenu, te se gotovo i nisu pomerili sa svoje polovine gde su morali konstantno da se brane i ređe igraju ofanzivni fudbal. 

U drugom delu igre na terenu je viđena ekipa Smedereva 1924 u nešto mlađem sastavu. 

Fudbaleri gladni igre, dokazivanja i pobede pokazali su gostima iz Rumunije kako se igra fudbal postigavši fenomenalna četiri gola.

 

- Prijateljska utakmica:

Smederevo 1924 (Srbija) - AFC Vointa Lupac (Rumunija) 4:0

Strelci: M. Bačanin (2), U. Cvetković i N. Dragutinović

Stadion: Sportski centar FSS, Stara Pazova

Led je probio Mateja Bačanin sa čak dva impresivna gola, a nakon njega, na listu strelaca, upisali su se Uroš Cvetković i Nemanja Dragutinović sa ništa manje zanimljivim udarcima koji su Smederevu obezbedili pobedu, još veću samouverenost i motivaciju za predstojeće susrete u okviru zimskih priprema.

Poslednji prijateljski duel pred odlazak u Crnu Goru gde će nastaviti pripreme, "oklopnici" će odigrati 31. januara protiv superligaša, ekipe IMT-a. 

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, Smederevci u prolećnoj premijeri gostuju Metalcu u Gornjem Milanovcu. Navedeni susret na programu je 24. februara, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan trijumfom "oklopnika", rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading