NOVOGODIŠNJI POKLONI I DALJE STIŽU MEĐU CRNO-BELE: Četvorica novajlija su već parafirala ugovore - traga se za rešenjem gorućeg pitanja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno je živo ove zime u Gornjem Sinkovcu.

NOVOGODIŠNJI POKLONI I DALJE STIŽU MEĐU CRNO-BELE: Četvorica novajlija su već parafirala ugovore - traga se za rešenjem gorućeg pitanja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Gornje Sinkovce

Fudbaleri Gornjeg Sinkovca jesenji deo sezone u okviru Gradske lige Leskovca okončali su na devetoj poziciji sa ukupno šest osovjenih bodova.

 

Tokom devet prvenstvenih mečeva crno-beli su zabeležili dva trijumfa i sedam poraza, ali se na proleće očekuju daleko bolja ostvarenja koja će omogućiti i proboj ka sredini tabele.

U tom cilju, agilno klupsko rukovodstvo još pre samog starta zimskog prelazong roka angažovalo je proverenog napadača Pericu Stojkovića, igrača koji je tokom bogate karijere nastupao i za klubove slavnih imena Real i Atletiko, ali ne onih iz španske prestonice, već iz Donje Jajine. Kako su u redovima crno-belih istakli, smatraju da im je ovakav centarfor nedostajo u ekipi i da neće biti potrebno mnogo vremena kako bi se uklopio u sistem rada i igre novog kluba.

Nakon Perice Stojkovića, još trojica novajlija su se obavezala na vernost crno-belima. U pitanju su Mihajlo Jovanović, Miloš Stamenković i Igor Antić trio od kojeg se mnogo očekuje, a treba napomenuti da sva trojica među crno-bele stižu iz redova leskovačkog Građanskog 2023, ekipe koja je jesen okončala na liderskoj poziciji i koja svakako želi da aktuelnu takmičarsku godinu kruniše plasmanom u viši rang takmičenja, Međuopštinsku jablaničku ligu.

 

Istovremeno, kako su nam iz kluba najavili, rukovodstvo je trenutno u potrazi za rešenjem možda i gorućeg pitanja. Naime, nakon odlaska golmana Sinadinovića, klub je ostao bez svog prvog čuvara mreže. Očekivali su u redovima Gornjeg Sinkovca da će svoju nekadašnju "jedinicu" Stefana Stankovića privoleti da se vrati u redove crno-belih, ali do dogovora ipak nije došlo.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, osetno pojačani crno-beli u prolećnoj premijeri dočekuju lidera šampionata ekipu leskovačkog Građanskog 2023. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom jesenjeg šampiona rezultatom 4:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading