POJAČANJE JE STIGLO IZ REDOVA RIVALSKOG KLUBA: Neuspešna polusezona se neće ponoviti - potpuna rekonstrukcija plavo-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje stiže iz redova rivalskog kluba.

POJAČANJE JE STIGLO IZ REDOVA RIVALSKOG KLUBA: Neuspešna polusezona se neće ponoviti - potpuna rekonstrukcija plavo-belih!

Foto: FK Polet Ljubić

Fudbaleri Poleta iz Ljubića tokom prethodne jeseni nisu zabeležili ostvarenja koja se mogu svrstati u kategoriju zadovoljavajućih. Klub je tokom 15 prvenstvenih mečeva u okviru Srpske lige Zapad zabeležio šest pobeda i devet poraza i u nastavak borbe za bodove ulazi sa devete pozicije na tabeli.

 

U tom cilju, tokom zimske pauze saradnja je prekinuta sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Zoranom Vujičićem koji napušta Ljubić nakon godinu i po dana, a na njegovo mesto postavljen je Dragiša Žunić.

Istovremeno, na početku zimskih priprema pojavila su se i dobro poznata lica Bojan Radisavčević, Milutin i Filip Bugarčić i Spasojević David, kao i novajlije Tomović i Tankosić,  sastav iz Ljubića je sa da predstavio i najnoviju akviziciju.

Novi član ekipe Poleta postao je Aleksa Todorović.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem desnom beku koji može da odgovori zadacima duž gotovo kompletne desne aut linije, a koji u redove plavo-belih stiže iz redova rivalske Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva.

Treba napomenuti Todorović iza sebe ima i internacionalno iskustvo s obzirom da je nosio opremu danskog drugoligaša Naestveda.

Foto: FK Polet Ljubić

Nova, stara lica na startu priprema Poleta u Ljubiću

 

- Aleksa Todorović:

Datum rođenja: 6. septembar 1996. godine

Mesto rođenja: Kragujevac

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Jagodina U-19 (Jagodina), Tabane (JAgodina), Šumadija 1903 (Kragujevac), Radnički 1923 (Kragujevac), Naestved (Danska), Sušica (Kragujevac), Budućnost Krušik 2014 (Valjevo)

Priliku za debi u dresu novog kluba Todorović će imati u prolećnoj premijeri kada će u derbiju kola Polet dočekati ekipu FAP Priboja. Navedeni susret na programu je 10. marta na stadionu u Ljubiću.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "kimiondžija" rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading