SLEDI NOVA PROVERA: Nakon senzacionalnog trijumfa nad "traktoristima", pred njima je naredno iskušenje - "kanarincima" na crtu staju crveno-beli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan kontrolni susret je pred njima.

SLEDI NOVA PROVERA: Nakon senzacionalnog trijumfa nad "traktoristima", pred njima je naredno iskušenje - "kanarincima" na crtu staju crveno-beli!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 prvi deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na poslednjoj poziciji sa deset bodova zaostatka u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se u ovom momentu nalazi na prvoj poziciji "iznad crte".

 

Popularni "kanarinci" zabeležii su skor od tri pobede, četiri remija i 13 poraza i tokom predstojećeg proleća očekuje ih grčevita borba za opstanak, a kako bi što spremnije ušli u odlučujuće bitje, klub sa Detelinare, uveliko odigrava kontrolne susrete kroz koje brusi formu.

Premijerni meč plavo-žuti su odigrali protiv ovosezonskog srpskog predstavnika na međunarodnoj sceni, ekipe TSC-a u kojem su poraženi ubedljivim rezultatom 1:4, ali je već naredni duel nagovestio da sastav iz "srpske Atine" ima čemu da se nada.

Naime, RFK Novi Sad je na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji ostvario minimalnu pobedu rezultatom 1:0 protiv novobeogradskog IMT-a.

Već u subotu 27. januara "kanarince" očekuje novo iskušenje. Na novosadskoj "Slanoj bari", domu fudbalera Proletera 1951 dočekaće ekipu temerinskog TSK-a. Crveno-beli iz Temerina su učesnici južne grupe vojvođanskog fudbala i prvi deo šampionata su okončali na 11. poziciji sa skorom od pet pobeda, četiri remija i šest poraza.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Temerinci testiraju "kanarince"

 

- Prijateljska utakmica:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - TSK (Temerin)

Stadion: "Slana bara", Novi Sad

Datum: Subota, 27. januar

Početak: 13 časova

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri prvoligaškog karavana RFK Novi Sad 1921 dočekuje lidera šampionata OFK Beograd, dok će TSK u četvrtom rangu takmičenja u nastavak borbe za bodove krenuti gostovanjem u Starim Banovcima, ekipi Dunava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading