SVI NA MARAKANU: Brušenje forme za nastavak sezone - na "veštaku" gostuje jesenji šampion! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrolni susret koji će značiti i jednima i drugima.

SVI NA MARAKANU: Brušenje forme za nastavak sezone - na "veštaku" gostuje jesenji šampion! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

Fudbaleri RFK Grafičara iz sebe imaju turbulentnu polusezonu koju su okončali na 11. poziciji prvoligaškog karavana sa skorom od šest pobeda, isto toliko remija i osam poraza i svakako svi u redovima kluba sa Senjaka nadaju se daleko boljim ostvarenjima u nastavku takmičenja.

 

Cilj ekipe trenera Marka Neđića jeste plasman u plej-of fazu takmičenja, a kako bi do toga i došlo neophodno je da u nastavak borbe za bodove uđu što spremniji, a za procesu brušenja forme neophodno je odigravanje što jačim mečeva tokom prirpemnog perioda.

U subotu 27. januara sa početkom od 14 časova popularni "grafosi" na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" dočekuju ekipu GFK Slovena iz Rume, ekipu koja je prethodnu jesen u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana okončala na liderskoj poziciji i koja sa punim pravom konkuriše i za šampionski pehar koji donosi i plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

- Prijateljska utakmica:

RFK Grafičar (Beograd) - GFK Sloven (Ruma)

Stadion: "Rajko Mitić", teren sa veštačkom travom

Datum: Subota, 27. januar

Početak: 14 časova

 

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove RFK Grafičar u prolećnoj premijeri dočekuje Inđiju Toyo Tires. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

Sa druge strane, jesenji šampion Srpske lige Vojvodina u pohod ka šampiosnkom peharu kreće drugog dana meseca marta kada će gostovati u Bečeju. Prvi ovosezonski duel između GFK Slovena i Bečeja 1918 okončan je iznenađujućim trijumfom nekadašnjeg člana elitnog ranga fudbala u tadašnjoj SR Jugoslaviji, rezultatom 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading