SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDAN MODERAN SPORTSKI OBJEKAT: Nakon "Lagatora", loznički kraj se može pohvaliti novim fudbalskim zdanjem - radovi će biti okončani do starta naredne sezone! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mačvanski okrug postaje epicentar srpskih fudbalskih zbivanja.

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDAN MODERAN SPORTSKI OBJEKAT: Nakon "Lagatora", loznički kraj se može pohvaliti novim fudbalskim zdanjem - radovi će biti okončani do starta naredne sezone! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/fk_vuk_trsic

U samom finišu jesenjeg dela sezone u Loznici je i zvanično otvoren novi "Lagator" na kojem će svoje mečeve igrati trenutno srpskoligaš, ekipa Loznice, a koji će zasigurno u predstojećem periodu biti i domaćin srpskom nacionalnom timu.

 

Pored navedenog, da mačvanski okrug postaje jedan od centara srpskog klupskog fudbala, govori i podatak da će Fudbalski klub Vuk iz Tršića do starta nove takmičarske godine dobiti moderan sportski objekat na kojem će im pozavideti i mnogobrojni klubovi iz viših takmičarskih rangova.

Tim povodom rukovodstvo kluba je izjavilo:

- Fudbalski klub Vuk će dobiti novi stadion koji će biti gotov do sledeće sezone. Novi stadion će se nalaziti u Jezerinama u Tršiću. Imaće mali kapacitet od 300 mesta, što će omogućiti veću intimnost i atmosferu na utakmicama. Biće moderan i funkcionalan, sa svim potrebnim sadržajima za igrače i navijače. Stadion će biti opremljen automatskim sistemom za navodnavanje terena i biće jedan od najmodernijih stadiona u Lozničkom kraju.

 

 

Kada je reč o ostvarenjima kluba u aktuelnoj sezoni, Vuk nakon prvog dela šampionata zauzima lidersku poziciju na tabeli Opštinske lige Loznica - "grupa A" sa tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Budućnost iz Runjana.

Tokom devet jesenjih prvenstvenih susreta ostvarili su stoprocentni učinak i svakako će u nastavak borbe za bodove ući sa jasnim ciljem da obezbede plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar.

U prolećnoj premijeri Vuk gostuje u Loznici, Krajišnicima. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sportskog kolektiva iz Tršića rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading