NIŠTA OD TRANSFERA: I pored velike želje, fudbaler se ne vraća u svoj nekadašnji klub - obe strane će morati da sačekaju neku narednu priliku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.01.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja je bila obostrana, ali...

NIŠTA OD TRANSFERA: I pored velike želje, fudbaler se ne vraća u svoj nekadašnji klub - obe strane će morati da sačekaju neku narednu priliku!

Foto: Starsport

Rukovodstvo užičke GFK Slobode uveliko radi na jačanju igračkog kadra koji bi mogao tokom predstojećeg proleća da odgovori ranije proklamovanim zahtevima koji su vezani za osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Na stadion "Radomir Antić" se vratio izdanak užičke fudbalske škole, čuvar mreže Luka Savić, a pokušali su iz redova GFK Slobode da vrate još jednog svog nekadašnjeg člana.

Naime, provereni golgeter Đorđe Šušnjar je bio na meti crveno-crnih. On je u januaru 2023. godine upravo iz GFK Slobode prešao u redove pančevačkog superligaša, Železničara, ali do krajnjeg dogovora ipak nije došlo.

Fudbaler koji je tokom prethodne jeseni u dresu "dizelke" zabeležio 17 nastupa i bio strelac dva pogotka, imao je želju da se vrati i pomogne klubu za koji ga vezuju lepe uspomene, ali i pored pregovora, do dogovra nije došlo, tako da će i Šušnjar i GFK Sloboda morati da sačekaju neku novu priliku.

Možda će ona uslediti narednog leta kada ističe ugovorna obaveza prekaljenog napadača i ekipe pančevačkog Železničara.

Foto: Starsport

Đorđe Šušnjar dok je nosio dres užičke GFK Slobode

 

- Đorđe Šušnjar:

Datum rođenja: 18. februar 1992. godine

Mesto rođenja: Ruma

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Donji Srem (Pećinci), Sutjeska Nikšić (Crna Gora), Jagodina (Jagodina), Lugano (Švajcarska), Kijezo (Švajcarska), Riga (Letonija), Torpedo Minsk (Belorusija), Mačva (Šabac), Samambaja (Brazil), GFK Sloboda (Užice), Železničar (Pančevo)

Reprezentativna karijera: Srbija U-18 (6 ut. / 4 gol.)

Da podsetimo, borbu za očuvanje prvoligaškog statusa ekipa GFK Slobode počinje mečom na svom terenu protiv novosadske Mladosti GAT. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je Užičanima minimalnim rezultatom 1:0.

Ono što je svakako jasno, ekipa sa stadiona "Radomir Antić" u važne borbe ipak će morati da krene bez proverenog napadača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading