KLUB IM SE ZAHVALIO NA SVEMU: Četvorica fudbalera napustila Kragujevac - "neki novi klinci" će pronositi slavu kluba iz srca Šumadije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.01.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prolećne borbe ulaze sa prilično izmenjenim igračkim kadrom.

KLUB IM SE ZAHVALIO NA SVEMU: Četvorica fudbalera napustila Kragujevac - "neki novi klinci" će pronositi slavu kluba iz srca Šumadije!

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

Došlo je vreme i da kragujevački fudbaleri startuju sa pripremema uoči odlučujućih prolećnih borbi.

 

Fudbaleri Šumadije 1903 jesenji deo šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške okončali su na visokoj četvrtoj poziciji sa skorom od osam pobeda, dva remija i četiri poraza. U nastavak takmičenja ekipa ulazi sa ukupno 26 osovjenih bodova, a u srcu Šumadije i dalje gaje nadu da u nastavku takmičenja mogu nadoknaditi aktuelni defecit u odnosu na jesenjeg šampiona kraljevačku Slogu, čime bi nakon šest godina i izborili povratak u zapadnu grupu srpskoligaškog fudbala.

U nedelju 28. januara, nakon prozivke odrađen je i prvi trening nakon punih 65 dana pauze, a istovremeno klu je obavestio javnost o promenama u igračkom kraju koja su se dogodila:

- Obaveštavamo vas da su naš klub napustila četvorica igrača Predrag Pavlović, Arsenije Kočanović, Danijel Savić i Miloš Đorđević. Ovim putem želimo da im se zahvalimo na svemu što su doprinelu našem klubu. Momci, hvala vam na svemu i srećno - stoji u klupskom saopštenju.

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

"Bubamara" se zakotrljala i u srcu Šumadije

 

Uz napomenu da će ekipa tokom priprema odigrati pet kontrolnih mečeva kroz koje će se brusiti forma za nastavak borbe za bodove, klub je obavestio svoje pristalice i da se u dogovoru sa šefom struke Aleksandrom Dedeićem uveliko radi na jačanju igračkog kadra i čim se poslovi privedi kraju, javnost će biti informisana o novim akvizicijama kragujevačkog kluba.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Šumadije 1903 će u prolećnoj premijeri u Kragujevcu dočekati Srbiju iz Ilićeva. Navedeni meč na programu je 16. marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sastava iz Ilićeva rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading