VEROVALI, ILI NE: Senegalac je u srpsku prestonicu došao sa namerom da trese mreže, a zatim je pokazao i sposobnosti van terena - evo o čemu je reč! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.01.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je dobio neočekivano pojačanje i van zelenog tepiha.

VEROVALI, ILI NE: Senegalac je u srpsku prestonicu došao sa namerom da trese mreže, a zatim je pokazao i sposobnosti van terena - evo o čemu je reč! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara uveliko se pripremaju za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije, a primarni cilj u prolečnom delu sezone jeste plasman u plej-of fazu takmičenja.

 

U ovom momentu popularni "grafosi" sa skorom od šest pobeda, isto toliko remija i osam poraza zauzimaju 11. poziciju na tabeli i trenutno se nalaze tri koraka iza ekipe šabačke Mačve koja se nalazi na toliko željenoj osmoj poziciji koja vodi u doigravanje za šampionsku titulu.

Puleni trenera Marka Neđića nedavno su u kontrolnom susretu na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" rezultatom 2:0 savladali GFK Sloven iz Rume, a jedan od strelaca na navedenom susretu bio je i senegalski centarfor Babakar Embop.

 

 

On je u sprsku prestonicu stigao polovinom meseca septembra prethodne godine, a tokom jeseni je zabeležio devet nastupa u ljubičastoj sportskoj opremi, a u listu strelaca se upisao tri puta. Treba napomenuti da je u utakmici koja je odigrana 26. novembra sa dva pogotka učestvovao u trijumfu svoje ekipe nad novobeogradskim Radničkim, rezultatom 4:2.

Međutim, Senegalac je nakon duela portiv sastava iz Rume oduševio sve u klubu sa Senjaka. Naime, priključio se fizioterapeutima seniorskog tima i pomogao im u masaži svojih saigrača.

Kako je to izgledalo pogledajte u sledećem snimku, a očigledno fudbaler Grafičara nije imao zamerki na rad "novog klupskog masera".

 

 

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove ekipa RFK Grafičara u prolećnoj premijeri dočekuje velikog rivala Inđiju Toyo Tires. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading