''DOŠLA SAM DA VIDIM LICE ŽENE KOJA MI JE UBILA OCA!'' Ćerka svirepo ubijenog Saše iz Doboja pred tužilaštvom dočekala monstrume!

Autor:

Hronika

31.01.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubice Saše K. iz Doboja predate su tužilaštvu, a ispred ove ustanove ih je sačekala ćerka ubijenog muškarca.

''DOŠLA SAM DA VIDIM LICE ŽENE KOJA MI JE UBILA OCA!'' Ćerka svirepo ubijenog Saše iz Doboja pred tužilaštvom dočekala monstrume!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Osumnjičeni za ubistvo Saše K. (46) iz Doboja, njegova supruga Andrea K. (32) i njen ljubavnik Dražen L. (19), predati su u tužilaštvo Doboja, a ispred je u trenutku njihove predaje bila Sašina ćerka T. K.

Delo je okvalifikovano kao teško ubistvo, a za njega je prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora, prenosi Srpskainfo.

Policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve saznala da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubistvo, a sumnja se da su Sašu K. omamili lekovima. Onesvestili su ga usred noći, ubacili u auto, odvezli u šumu i vezali ga, a veruje se da ga je ubila žena nožem. Nakon svirepog ubistva ljubavnici su otišli u iznajmljeni stan u Banjaluku.

Republika

Foto: Facebook

Objava ćerke ubijenog Saše K.

Telo nesrećnog muškaraca je pronađeno nago, vezano za drvo sa trakom preko lica i usta, a očevici tvrde da je imao rasporen stomak.

Muškarac je uhapšen u Doboju, a žena u Banjaluci.

Ispred dobojskog Tužilaštva bila je prisutna i ćerka žrtve, koja je kazala da je došla samo da vidi lice žene koja je ubila njenog oca.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading