OVO SU ŽENA I LJUBAVNIK KOJI SU IZVRŠILI STRAVIČNO UBISTVO U DOBOJU! Prva fotografija MONSTRUMA, predati tužilaštvu!

Autor:

Hronika

31.01.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.K. i L.D. ubice iz Doboja predate su tužilaštvu.

OVO SU ŽENA I LJUBAVNIK KOJI SU IZVRŠILI STRAVIČNO UBISTVO U DOBOJU! Prva fotografija MONSTRUMA, predati tužilaštvu!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

SAŠA K.

U nadležnost Okružnog javnog tužilaštva večeras su predati Andrea K. i Dražen L. koji se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo muškarca Saše K. iz Doboja.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave, rekao je tokom današnje vanredne konferencije za novinare da se kao motiv ubistva navodi ljubavna veza Andree K. (33) i Dražena L. (19), ali da će daljom istragom biti utvrđeno da li ima koristoljublja i drugih razloga, piše Srna.

Podsetimo, Saša K. je ubijen juče, a policija je oko 13 časova pronašla njegovo telo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom, piše Srpskainfo.

Dražen je zajedno sa Andreom, suprugom ubijenom Saše, danima pre iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković je otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković i dodao da je Andrea K. otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Republika

Foto: ATV/Privatna arhiva

Saša K.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom.

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama preti doživotna kazna zatvora.

Pričaju da je Saša imao četvoro dece, dvoje sa prvom ženom, a dvoje sa drugom, koja mu je i presudila.

- Ove dve devojčice koje je imao sa ženom koja mu je na kraju presudila idu u osnovnu školu - pričaju komšije iz dobojskog naselja Vidikovac.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

Policija tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Pogledajte kako je izgledalo njihovo hapšenje OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Elizabeta beti cvetković

01.02.2024 15:48

Ubiti govna