OVO JE TINEJDŽER SAUČESNIK U UBISTVU SAŠE IZ DOBOJA! Bio ljubavnik 14 godina starijoj ženi, supruga joj umlatio od batina!

Autor:

Hronika

31.01.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiju je alarmirala kuma nakon što je videla krv.

OVO JE TINEJDŽER SAUČESNIK U UBISTVU SAŠE IZ DOBOJA! Bio ljubavnik 14 godina starijoj ženi, supruga joj umlatio od batina!

Foto: Printscreen/ Facebook

D. L.

Stravično ubistvo Saše K. iz Doboja potreslo je region, počinjeno od strane njegove supruge A.K. (32) i njenog mlađeg ljubavnika D.L. (19), takođe iz Doboja.

Saša K. (45), poznat u Doboju kao uspešan trgovac automobilima koji se nedavno upustio i u poslove iznajmljivanja vozila, imao je samo u mladosti susrete sa zakonom. Načelnik Policijske uprave Doboj, Slobodan Radinković, na medijskoj konferenciji je izneo saznanje da je žrtva, pre nego što je postala predmet zločina, verovatno bila pod dejstvom omamljujućih sredstava.

- Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući u ulici Miloša Obilića oko 1.15 časova. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D.L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali selotejp trakom i konopcem i ubacili u prtljažnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci - rekao je Radinković.

Republika

Foto: ATV Printscreen

Ubijeni Saša K.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu tako što je D.L. s jednim vozilom išao ispred, a A.K. ga je pratila sa vozilom u kojem je bila žrtva. Odvezli su ga nedaleko od izletišta Preslica gde je ubijen sa tri uboda nožem u predelu rebara i stomaka, koje mu je nanela A.K.

Istraga je započela kada je kuma A.K. oko 11 sati obavestila policiju o nestanku A.K. i njenog muža S.K., uz napomenu da su na krevetu uočeni tragovi krvi.

Prilikom uviđaja, pretpostavljali smo da je u pitanju porodično nasilje. U domu su zatečene dve maloletne kćeri, a zbog pronađenih tragova krvi, Centar za socijalni rad je odmah obavešten i preuzeo je brigu o deci, objasnio je Radinković.

Smatra se da je ljubavni odnos između A.K. i L.D. bio pokretački motiv za zločin.

Trenutno se vodi istraga da bi se utvrdilo da li je u zločinu učestvovalo još osoba.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading