ĆERKA SAŠE KOJI JE VEZAN ZA DRVO I UBIJEN U DOBOJU UPUTILA OCU POTRESNU PORUKU! Oprostila se od njega samo jednom rečju... (FOTO)

Autor:

Hronika

31.01.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavlja se da je motiv brutalnog ubistva ljubomora.

ĆERKA SAŠE KOJI JE VEZAN ZA DRVO I UBIJEN U DOBOJU UPUTILA OCU POTRESNU PORUKU! Oprostila se od njega samo jednom rečju... (FOTO)

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

SAŠA K.

Republiku Srpsku i širi region zavila je u crno tragična vest o brutalnom ubistvu Saše K. iz Doboja, čoveka koji je iza sebe ostavio četvoro dece. Duboko potresena ovim gubitkom, jedna od njegovih ćerki našla je način da se oprosti od svog oca putem društvenih mreža, objavivši njegovu fotografiju uz dirljivu reč "tata".

Foto: Facebook

Objava ćerke Saše K.

Tragičan slučaj Saše K. iz Doboja, koji je brutalno ubijen u šumi blizu izletišta Preslica, potresao je javnost. Njegovo telo, pronađeno vezano za drvo s očima i ustima zapečaćenim selotejp trakom, ukazuje na izuzetno svirep način na koji je oduzet život. Motiv iza ovog zločina, kako se sumnja, mogla bi biti ljubomora, što dodaje još jedan sloj tragedije ovom već potresnom događaju.

Istraga o ovom ubistvu započela je nakon što je Saša K. pod misterioznim okolnostima nestao iz svoje kuće, što je pokrenulo zabrinutost i potragu za njim.

Pronalazak tragova krvi u kući bio je ključan signal za pokretanje detaljne istrage. Nedugo nakon toga, otkriveno je telo, a pretpostavlja se da je Saša bio napadnut dok je spavao, udaren tvrdim predmetom, što je dovelo do njegove onesvestice. Napadači su ga zatim vezali, ubacili u automobil i odvezli u šumu, gde je kasnije brutalno ubijen.

U međuvremenu, izgubljen je svaki trag njegove supruge, koja je kasnije pronađena kako beži u Banjaluku. Tamo je uhapšena nakon što je policija pronašla njen automobil.

Sumnja pada na njegovu suprugu, A.K., i na muškarca za kog se veruje da je njen ljubavnik, prema nezvaničnim informacijama koje je objavio ATV.

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni tog dana unajmili automobil u Doboju, koji je kasnije takođe pronađen. Smatra se da je upravo tim vozilom Saša prevezen do Preslice. Nakon toga, osumnjičeni su promenili vozilo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading