ŽENA I NJEN LJUBAVNIK UBILI SAŠU ZBOG LJUBOMORE? Rekonstrukcija jezivog ubistva u Doboju: Krv prvo pronađena OVDE!

Autor:

Hronika

31.01.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica

ŽENA I NJEN LJUBAVNIK UBILI SAŠU ZBOG LJUBOMORE? Rekonstrukcija jezivog ubistva u Doboju: Krv prvo pronađena OVDE!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock, pixabay.com

SAŠA K.

Muškarac koji je sinoć pronađen svirepo ubijen i vezan za drvo u Doboju je Saša K.. Za njegovo ubistvo osumnjičeni su njegova supruga i još jedan muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik. Kulišić je u Doboju bio poznat kao preprodavac automobila.

Muškarac je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo telo pronađeno je vezano za drvo. Usta i oči su mu zalepljene, a sumnja se da je motiv zločina bila ljubomora.

Kako piše ATV, u kući je pronađen trag krvi, što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno telo, a sumnja se da je Kulišić napadnut dok je spavao, odnosno da su ga napadači udarili tvrdim predmetom i onesvestili. Zatim su ga vezali, stavili u auto i odvezli u šumu, gde je zverski ubijen.

Policija je uhapsila njegovu suprugu u Banjaluci nakon što je locirala njen automobil.

- Muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje da su povezani sa ovim brutalnim ubistvom. U toku je njihova krivična istraga - saopštila je policija i dodala da će više informacija biti saopšteno na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare. Iza ubijenog čoveka ostalo je četvoro dece.

Podsećamo, tokom sprovedene istrage, došlo se do saznanja da se muškarac i žena mogu dovesti u vezu sa zločinom. Muškarac je priveden tokom dana, dok je žena privedena u naselju Starčevica u Banjaluci, na osnovu lociranja njenog automobila. Dalja kriminalistička obrada će otkriti više detalja o njihovoj povezanosti sa ovim surovim ubistvom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading