OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIJEN U DOBOJU! Pronađen nag vezan za drvo, na ustima SELOTEJP, otkrivamo sve DETALJE (FOTO)

Autor: ATV

Hronika

30.01.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su uhapšeni umešani u brutalno ubistvo u Doboju

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIJEN U DOBOJU! Pronađen nag vezan za drvo, na ustima SELOTEJP, otkrivamo sve DETALJE (FOTO)

Foto: ATV/Privatna arhiva

SAŠA K.


Prema informacijama ATV-a, muškarac koji je na brutalan način ubijen u Doboju je S.K.

On je pronađen nag, vezan za drvo u šumi u okolini Doboja. Prema rečima izvora bliskog istrazi, muškarac je ubijen nožem, a preko usta je imao prelepljenu selotejp traku. Policija je privela muškarca koji se sumnjiči za ubistvo, dok je osumnjičena žena privedena u Banjaluci.


Detalji brutalnog zločina

Istražitelji su otkrili da je muškarac bio vezan za drvo, što je dodatno naglasilo brutalnost ovog zločina. Takođe, činjenica da je pronađen nago dodatno ukazuje na surovost ubistva. Prema izvorima bliskim istrazi, ovo je bio izuzetno brutalan zločin, što dodatno potencira ozbiljnost situacije.

Uhapšeni i dalje pod sumnjom

Muškarac je priveden tokom dana, dok je dalja istraga dovela istražitelje do Banjaluke gde je privedena žena koja se takođe dovodi u vezu sa ovim zločinom. Osumnjičeni su i dalje pod sumnjom, dok se istraga nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina.

Reakcije javnosti i dalji tok istrage

Ovo brutalno ubistvo izazvalo je uznemirenje u javnosti, a građani Doboja izražavaju šok i zabrinutost zbog ovog događaja. Istražitelji nastavljaju da prikupljaju dokaze i saslušavaju svedoke kako bi rasvetlili ovaj slučaj i doveli krivce pred lice pravde.


Brutalno ubistvo u Doboju šokiralo je javnost, a hapšenje muškarca i žene u vezi sa ovim zločinom dodatno je uznemirilo građane. Istraga je u toku, a nadležne institucije nastavljaju sa naporima kako bi pronašle odgovorne za ovaj surov čin.

(ATV)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
dijana

31.01.2024 11:49

A sto mi to moramo znati?