IMALI ŠTEK STAN, SA OBLIŽNJEG KOŠARKAŠKOG TERENA OSMATRALI "METU"! Neverovatni detalji hapšenja "VRAČARACA"! Hteli da ubiju LUKU BOJOVIĆA!?

Autor:

Hronika

10.05.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U policiji je, ekskluzivno saznajemo, rekao da mu je pištolj bio napunjen jer je hteo da "upuca nekog u noge" kako bi ga opomenuo.

IMALI ŠTEK STAN, SA OBLIŽNJEG KOŠARKAŠKOG TERENA OSMATRALI "METU"! Neverovatni detalji hapšenja "VRAČARACA"! Hteli da ubiju LUKU BOJOVIĆA!?

Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

Hronika

Policija je u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsila petoricu osumnjičenih za više krivičnih dela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva. Sumnja se da je petočlana grupa spremala likvidaciju Luke Bojovića i Radomira Bobana Baćovića.

Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I. Četvorica se terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok se Milan I. sumnjiči samo za trgovinu drogom.

Sumnja da je kriminalna grupa bila deo ekipe odbeglog navijača Partizana Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, a kako Republika ekskluzivno saznaje, čovek koji je uhapšen sa napunjenim pištoljem spremnim za upotrebu je Filip Karavelić.

Grupa je imala štek stan u blizini stana osobe koju je trebalo da likvidiraju.Stan je izabran i zbog košarkaškog terena na kojem su svakodnevno  navodno igrali košarku, a u stvari su osmatrali potencijalnu žrtvu. 

Karavelić je i uhapšen danas na njemu i to sa napunjenim pištoljem spremnim za upotrebu. 

U policiji je, opet ekskluzivno saznajemo, rekao da mu je pištolj bio napunjen jer je hteo da "upuca nekog u noge" kako bi ga opomenuo.

Očevici su, takođe, ispričali da su muškarca koji je uhapšen viđali i ranije u okolnim ulicama, te se sumnja da je mesecima opservirao ulicu i tražio pogodno mesto i trenutak za izvršenje zločina.

Poidsećamo, u akciju hapšenja ove opasne grupe bile su uključene sve službe bezbednosti Srbije.

Inače, Nikole Vušovića je i dalje u bekstvu.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading