DA LI JE ZBOG OVOGA BRUTALNO UBIJEN MUŠKARAC U DOBOJU? Za sobom ostavio četvoro dece

Autor:

Hronika

30.01.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikovan brutalno ubijeni muškarac

DA LI JE ZBOG OVOGA BRUTALNO UBIJEN MUŠKARAC U DOBOJU? Za sobom ostavio četvoro dece

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock, pixabay.com

SAŠA K.

Muškarac brutalno ubijen u Doboju identifikovan je kao Saša K. iz ovog grada. Saša K. je bio vlasnik agencije za iznajmljivanje automobila i dugogodišnji poslovni čovek. Tragično ubistvo ostavilo je iza sebe četvoro dece, a prema navodima, motiv ovog surovog čina mogli bi biti ljubavni problemi.

Prizor zločina


Njegovo nago telo pronađeno je vezano za drvo u šumi na izletištu Preslica u okolini Doboja. Prema izvorima bliskim istrazi, muškarac je bio vezan za drvo i imao je selotejp traku preko usta. Takođe, utvrđeno je da je ubistvo izvršeno nožem, što dodatno naglašava brutalnost ovog zločina.

Privedeni osumnjičeni


Tokom sprovedene istrage, došlo se do saznanja da se muškarac i žena mogu dovesti u vezu sa zločinom. Muškarac je priveden tokom dana, dok je žena privedena u naselju Starčevica u Banjaluci, na osnovu lociranja njenog automobila. Dalja kriminalistička obrada će otkriti više detalja o njihovoj povezanosti sa ovim surovim ubistvom.

Ovo suzdrmao lokalnu zajednicu i izazvao potres među građanima Doboj. Istraga je i dalje u toku, a nadležni organi će nastaviti sa istragom kako bi se rasvetlili svi detalji ovog strašnog događaja.

(Srpskainfo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading