VOZAČ GSP PRETUČEN I IZBODEN! Policija traži dvojicu napadača!

Autor:

Hronika

10.05.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni čovek ima mnogobrojne povrede po telu i posekotine po rukama i leđima.

VOZAČ GSP PRETUČEN I IZBODEN! Policija traži dvojicu napadača!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, BEOINFO

Vozač GSP-a A.T. (48) teško je povređen u sredu uveče na Obrenovačkom drumu, kada su mu na okretnici pristupila dvojica mladića, dok je sedeo u vozilu, i pretukla ga. Jedan od napadača ga je nožem posekao po nozi i leđima, prenosi "Telegraf.rs".

Hitna pomoć je odmah intervenisala i prevezla ga na Vojno-medicinsku akademiju, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Nesrećni čovek ima mnogobrojne povrede po telu i posekotine po rukama i leđima.

Policija je pokrenula potragu za dvojicom napadača.

Podsećanja radi, policijski službenici u Rakovici zadržali su Sergeja Đinđića Stankovića (21) koji je osumnjičen za nasilničko ponašanje pre šest dana u lokalu u Borskoj ulici u Beogradu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako je Republika već pisala, Sergej Đinđić Stanković je prošle subote u 1.30 časova u kafiću "La perla" u Rakovici naneo povrede Lazaru Borjanoviću (30) staklenom flašom u predelu glave, kao i Urošu Opačiću nožem (30) u predelu grudi.

Nakon tuče, Sergej je pobegao sa lica mesta i za njim je raspisana potraga.

Sergej Đinđić Stanković danas će biti saslušan u tužilaštvu.

Podsećamo, tuča se dogodila 4. maja ove godine u 1.37 časova kada su policijski službenici dobili dojavu da se u kafiću u Rakovici dogodio incident. Kako je oštećeni Uroš Opačić izjavio, one je te večeri sedeo za stolom sa svojim drugarima, kada mu je bez ikakvog povoda prišao mlađi muškarac, koji je sede za susednim stolom i nožem mu naneo povrede po grudima.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading