POTRESNE REČI ĆERKE KOJOJ JE MAJKA UBILA OCA SA LJUBAVNIKOM (19)! Saša zverski likvidiran u Doboju - evo šta je rekla o ženi koja ju je donela na svet!

Autor:

Hronika

31.01.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči devojke koja je na zverski način izgubila oca.

POTRESNE REČI ĆERKE KOJOJ JE MAJKA UBILA OCA SA LJUBAVNIKOM (19)! Saša zverski likvidiran u Doboju - evo šta je rekla o ženi koja ju je donela na svet!

Foto: ATV/Privatna arhiva/Instagram, Shutterstock

Nakon brutalnog ubistva Saše K. u Doboju, njegova ćerka se emotivnim porukama oprostila od oca na društvenim mrežama.

Zbog ubistva Saše K. uhapšena je njegova supruga, kao i navodni ljubavnik.

Na društvenim mrežama, ćerka Saše K. je objavila zajedničke slike i brojne poruke o svom ocu, izražavajući duboku tugu i šok zbog njegovog tragičnog odlaska.

- Napustio si nas na najgori način… Onako kako niko ne zaslužuje… Pamtićemo te po onom što si bio NAJBOLJI I NAJJAČI… Nikad nećeš biti zaboravljen - napisala je u jednoj od poruka.

 

 

U statusima na Instagramu, ćerka je imenovala majku i njenog navodnog ljubavnika, nazivajući ih bednicima, zlotvorima i monstrumima.

Svirepost ubistva Saše K. je šokirala i istražitelje, prenosi Srpskainfo. Zbog surovosti dela, krivično delo je kvalifikovano kao teško ubistvo, za koje je predviđena kazna doživotnog zatvora.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Ubijeni Saša K.

- Fotografije sa mesta uviđaja otkrivaju pravi užas kroz koji je prošla žrtva - izjavio je izvor Srpskainfo.

Podsetimo, Saša Kulišić je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica u Doboju, a njegovo telo je pronađeno vezano za drvo, sa selotejp trakom preko usta i očiju. Motiv zločina se sumnja da je ljubomora.

Pored njegove supruge A.K, uhapšen je i jedan muškarac koji je navodno bio njen ljubavnik.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading