ŽENA POKOJNOG SAŠE BILA U VEZI SA TINEJŽEROM (19)! Veruje se da su se ovako spremali za brutalno ubistvo u Doboju!

Autor:

Hronika

31.01.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se krenulo u poteru za A. K. i L. D., mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslepodnevnim časovima.

ŽENA POKOJNOG SAŠE BILA U VEZI SA TINEJŽEROM (19)! Veruje se da su se ovako spremali za brutalno ubistvo u Doboju!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković rekao je na vanrednoj konferenciji za medije da su za ubistvo Saše K. osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i mladić L. D. (19), piše Telegraf.

- Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze pre tog događaja - navedeno je na konferenciji za novinare.

Odmah se krenulo u poteru za A. K. i L. D., mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslepodnevnim časovima, dok je A. K., za kojeg je potvrđeno da je supruga pokojnog Saše K. locirana na području Banjaluke i uhapšena.

- Izvršen je pretres na dve lokacije, jedan stan u Banjaluci i porodične kuće u Petrovu, odakle je L. D. Izvršen je i pretres četiri automobila - naveli su iz policije.

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock, pixabay.com

Ubijeni Saša

Radenković je rekao da je istraga još u toku i da će privedeni biti sprovedeni u Tužilaštvu u Doboju.

- Vozilo koje je koristila A. K. je još 27. januara odvezeno na podrčje Banjaluke, a dan pre ubistva, 29. januara zajedno su otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji i iznajmili automobil koji su dovezli u Doboj, a potom su Doboju iznajmili još jedno vozilo - naveo je načelnik.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan u Banjaluci".

Podsetimo, nakon intenzivne istrage, sinoć je uhapšena A. K., osumnjičena za ubistvo Saše K. iz Doboja, nedaleko od stana koji je iznajmila na jedan dan u Banjaluci. Akcija hapšenja odigrala se u banjalučkom naselju Starčevica, blizu jednog poznatog kafića.

Saša K. je pronađen brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, vezan za drvo sa selotejp trakom preko usta i očiju. Motiv zločina se sumnja da je ljubomora. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading