SAOBRAĆAJKA U MIRIJEVU! Autobus i automobil U STRAVIČNOM SUDARU!

Autor:

Hronika

31.01.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda u Mirijevu

SAOBRAĆAJKA U MIRIJEVU! Autobus i automobil U STRAVIČNOM SUDARU!

Foto: shutterstock


Večeras se u Mirijevu dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Dok se još uvek ne zna tačno kako je do nesreće došlo, saopšteno je da je autobus udario u stranu vozačevih vrata automobila. Stanje učesnika u saobraćajnoj nezgodi za sada nije poznato.

**Mirijevom se ne stvaraju gužve**

Iako je došlo do saobraćajne nezgode u Mirijevu, za sada nema zastoja u saobraćaju na ovoj deonici. Ova vest će sigurno olakšati vozačima koji prolaze kroz ovaj deo grada.

**Poznate informacije o saobraćajnoj nezgodi**

Detalji o saobraćajnoj nezgodi na Mirijevu još uvek su šturi. Za sada se zna samo da su učestvovali autobus i automobil, te da je autobus udario u stranu vozačevih vrata automobila. Nadležne službe trenutno obavljaju uviđaj kako bi utvrdile uzroke ove nezgode.

**Nepoznato stanje učesnika**

Jedna od najvažnijih informacija koja i dalje nije poznata jeste stanje učesnika u saobraćajnoj nezgodi. Još uvek nije saopšteno da li ima povređenih i u kojem su stanju, stoga su građani zabrinuti za njihovu dobrobit.


Saobraćajna nezgoda na Mirijevu izazvala je zabrinutost među građanima, dok nadležne službe nastavljaju sa uviđajem i istragom kako bi utvrdile šta je tačno uzrok ove nezgode. Vozačima se savetuje dodatni oprez prilikom prolaska kroz ovu deonicu, dok se očekuje dalji razvoj situacije.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading