TABELA EVROLIGE IMA NOVI IZGLED! Ludnica za PLASMAN u plej-in! Bivši igrač Partizana ISPISAO istoriju i srušio REKORD ljubimaca delija!

Autor:

Sport

08.02.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli izgubili dobijen meč u Areni.

TABELA EVROLIGE IMA NOVI IZGLED! Ludnica za PLASMAN u plej-in! Bivši igrač Partizana ISPISAO istoriju i srušio REKORD ljubimaca delija!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Košarkaši Partizana poraženi su posle neviđene drame od Bajerna 78:79 i tako ostali bez izuzetno značajne pobede koja je bila "već viđena". Silvajn Fransisko je pogodio trojku u poslednjoj sekundi i doneo veliki brejk Bavarcima.

Crno-beli sada imaju učinak od 12 pobeda i 14 poraza, što je "ispod crte" od Top 10. Ono što im takođe ne ide u prilog jeste i to da su poraženi od Bavaraca i u Nemačkoj, što komplikuje situaciju u slučaju eventualnog kruga.

U uvodnom meču dana, Efes je savladao Makabi i uključio se u borbu za plej-in sa skorom 11:15, pa su sada iznad Crvene zvezde, koja svoj meč ima u petak od 20.00 protiv Žalgirisa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Baskonija je takođe ostvarila važan trijumf i slavila sa 94:80 protiv Asvela, čime je ekipa Duška Ivanovića došla do 14. pobede, a na tom meču je istoriju ispisao bivši igrač Partizana Kodi Miler Mekintajer, koji je sa 20 asistencija ispisao istoriju Evrolige i oborio rekord nekadašnjih ljubimaca delija, Stefana Jovića i Fakunda Kampaca.

Olimpija iz Milana je takođe ostvarila važan trijumf koji ostavlja ovu ekipu u trci za Top 10. Ekipa Etorea Mesine je savladala lidera Real Madrid sa 81:76, a briljirali su Šejvon Šilds sa 27 i Nikola Mirotić sa 23 poena.

Armani je takođe ovim trijumfom pretekao Zvezdu i sada ima pobedu viđe od crveno-belih, na kojima je sve veći pritisak pred meč sa Žalgirisom.

Ono što je išlo u prilog Zvezdi i Partizanu ove večeri, jeste trijumf Olimpijakosa na gostovanju Valensiji od 78:65. Crveno-beli iz Pireja su slavili u Španiji i došli su do 15. pobede i učvrstili su svoju poziciju u Top 10 i sve su bliže i ekipama koje idu direktno u plej-of, jer imaju isti broj pobeda kao i PAO, Monako i Fenerbahče, koji doduše svoje mečeve igraju dan kasnije.

EVROLIGA - 26. kolo

Četvrtak:

Efes - Makabi 105:91

/Larkin 22 - Boldvin 26/

Baskonija - Asvel 94:80

/Hauard 18 - Lovernj 16/

Armani - Real Madrid 81:76

/Šilds 27 - Musa 12/

Partizan - Bajern 78:79

/Panter 22 - Fransisko 20/

Valensija - Olimpijakos 65:7

/Odželeji 19 - Kenan 16/

Petak:

20.00: Crvena zvezda - Žalgiris

20.15: Panatinaikos - Fenerbahče

20.30: Barselona - Alba

20.30: Virtus - Monako

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading