RAZBIO PARTIZAN, PA DOBIO PRIZNANJE! Evroliga nije imala DILEMU! Dželat crno-belih je MVP 24. kola!

Autor:

Sport

01.02.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdominirao u ubedljivoj pobedi "kneževa" nad klubom izi Humske.

RAZBIO PARTIZAN, PA DOBIO PRIZNANJE! Evroliga nije imala DILEMU! Dželat crno-belih je MVP 24. kola!

Foto: Euroleague.net

Košarkaš Monaka Majk Džejms proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 24. kola Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Francuski tim je sinoć na svom terenu pobedio Partizan 85:70 u 24. kolu Evrolige. Džejms je na terenu proveo 32 minuta, a za to vreme postigao je 19 poena i imao je pet skokova i sedam asistencija. On je imao indeks korisnosti 31.

Evroliga je navela da je na drugom mestu košarkaš Baskonije Kodi Miler-Mekintajer, koji je imao indeks korisnosti 39. Međutim, Miler-Mekintajer nije proglašen za MVP-a 24. kola pošto je klub iz Vitorije poražen od Bajerna.

Baskonija je pre dva u Minhenu posle produžetka poražena od Bajerna 112:109, a Miler-Mekintajer je na ovoj utakmici postigao 20 poena i imao je 15 asistencija i pet skokova.

Košarkaš Partizana Kevin Panter nalazi se na trećem mestu pošto je na duelu sa Monakom imao indeks korisnosti 31. Kapiten Partizana je postigao 28 poena i imao tri skoka, dve asistencije i jednu blokadu.

Evroliga navodi da je na četvrtom mestu košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kanan (30), dok je peti centar Reala Vensan Poarije sa indeksom korisnosti 29.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading