PROCURILA NAJVEĆA TAJNA O VEČERAŠNJEM NASTUPU NA PZE: Teya Dora na scenu izlazi pod neverovatnim okolnostima!

Autor:

Zabava

29.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Teya Dora već predodređena za pobedu na Evroviziji?

PROCURILA NAJVEĆA TAJNA O VEČERAŠNJEM NASTUPU NA PZE: Teya Dora na scenu izlazi pod neverovatnim okolnostima!

Foto: Youtube.com printscreen

Uoči drugog polufinala Pesme za Evroviziju '24, spekulacije o tome da li anđeli daju znakove o potencijalnom pobedniku su uzbudile javnost. Teya Dora, koja će večeras nastupiti sa pesmom "Ramonda", se ističe kao jedan od favorita, a njen broj u polufinalu, kao i simbolika pesme, privlače pažnju fanova.

Korisnici društvenih mreža primetili su da Teya Dora nosi broj 11 u 2. polufinalu Pesme za Evroviziju, dok se pesma "Ramonda" posvećuje Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra. Teya je naglasila da je broj 11 prisutan u njenom stvaralaštvu od samog početka, što je izazvalo interesovanje javnosti.

Republika

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Teya Dora

 

Teya Dora je izjavila da je mesecima konstantno suočena sa brojem 11, čak i u sitnicama poput vremena slanja pesme na konkurs. Numerolozi tvrde da brojevi poput 11 11 predstavljaju poruke od anđela iz univerzuma, simbolizuju manifestaciju, priliku i ljubav srodnih duša, što je dodatno uzbudilo pristalice Teye Dore.

Otkriće da se finale Evrovizije održava baš 11. maja dodatno je pojačalo spekulacije o simbolici broja 11 u vezi sa Teyom Dorom. Njen uspeh sa pesmom "Džanum" i svetska popularnost koju je stekla na striming platformama dodatno su podgrejali nade da bi upravo ona mogla da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.

Spekulacije o simbolici broja 11 u vezi sa Teyom Dorom i njenim potencijalnim uspehom na Evroviziji izazvale su veliko interesovanje javnosti. Da li su ovo zaista znakovi od anđela iz univerzuma ili slučajnost, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - Teya Dora je uspela da privuče pažnju brojnih pristalica i ljubitelja muzike širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading