BUKTI RAT SLOBE I TVITERAŠA: Posle prozivki na Filarrijev račun, Radanovića RAZAPELI na mrežama, on žestoko ODBRUSIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je izazvao haos na društvenim mrežama!

BUKTI RAT SLOBE I TVITERAŠA: Posle prozivki na Filarrijev račun, Radanovića RAZAPELI na mrežama, on žestoko ODBRUSIO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Popularni pevač Sloba Radanović sinoć je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, kad je javno isprozivao Filarrija zbog nastupa na "Pesmi za Evroviziju" i podržao Anđelu Ignjatović Breskvicu.

- Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju - napisao je Radanović na svom storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Slobe Radanovića

Sloba se tu nije zaustavio, pa je potkačio i ostale učesnike.

- Znači prvi kriterijum za PZE je da se ne razume ništa - počeo je Sloba na društvenoj mreži Iks.

- Drugi kriterijum je da nisi baš normalan - napisao je i prilično naljutio brojne gledaoce PZE koji su podržavali nekoga od učesnika.

- Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi - nastavio je, misleći na mladog Filarija kojem je ovo druga godina zaredom da učestvuje na PZE.

Republika

Foto: Twitter.com

Sloba Radanović na društvenoj mreži Iks

Korisnici gorepomenute mreže su žestoko isprozivali Slobu zbog njegovih komentara.

"Pevao si u gej klubu, uzeo dobre pare za to, a posle se pravdao da kao nisi znao gde pevaš, ali si znao pare da uzmeš, a sad ti kao smetaju muškarci u haljinama, kako će preci da te dočekaju zbog toga?!", "Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem", "Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vernika, a do pre koju godinu Lunu... u rijalitiju dok je bio oženjen", "Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, niko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar", "Imao si odnose sa švalerkom u kokošinjcu", "Da se razumemo - apsolutno svako može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već nevaspitano", bili su neki od komentara na Slobin račun.

Sloba je odgovorio tviterašima.

- Breskvica da pobedi, a ovaj u beloj haljini da bude prva pratilja.

Čim vi i ja nismo na istoj strani, to je dobro. Ljudi, šalim se, šta ste se uspalili... Baš me briga za Evroviziju, najiskrenije. Al' nek pobedi Breskvica - zaključio je u sinoćnjem izlaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading