ZAPROSIO JE! Verio se srpski teniser! Vratio se STAROJ ljubavi!

Autor:

Sport

28.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već joj je jednom poklonio prsten.

ZAPROSIO JE! Verio se srpski teniser! Vratio se STAROJ ljubavi!

Foto: Starsport

Teniska reprezentacija Srbije

Dušan Lajović (33), srpski teniser koji se trenutno nalazi na 55. mestu ATP liste, ponovo je u vezi sa prelepom doktorkom Lidijom Mikić (27).

Njih dvoje su započeli svoju vezu pre devet godina, ali prošle godine, kako piše "Informer", došlo je do "pauze" u njihovoj romansi. Ta pauza je bila posledica njihovih obaveza - Dušan putuje po svetu i igra na turnirima, dok je Lidija zaposlena u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, na kardiologiji.

Foto: printscreen/instagram

Trenutak kada je Duci zaprosio Lidiju Mikić

Oni su u međuvremenu uspeli da prevaziđu sve probleme i odnedavno su ponovo zajedno. Dušan je čak dva puta zaprosio Lidiju - prvo tokom leta 2022. godine, a zatim ponovo nedavno. Njih dvoje su srećni kao nikada pre, a Dušan se ponosi Lidijinim uspesima i podržava je na putu ka ostvarivanju njenih snova.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Lidija i Dušan su obnovili vezu

Lidija Mikić, inače specijalizant interne medicine, ima impresivnu biografiju. Bila je đak generacije u Šestoj beogradskoj gimnaziji, osvajala je nagrade na republičkim takmičenjima iz istorije, srpskog jezika i biologije, a takođe je nagrađena šampionskom titulom iz besedništva. Dobila je stipendiju Fonda za mlade talente "Dositeja", diplomirala je sa svim desetkama 2021. godine, a osim naukom, bavila se i sportom - deset godina je trenirala odbojku.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dušan Lajović i Lidija Mikić

Dušan Lajović, koji se polako bliži kraju svoje teniske karijere, sigurno neće putovati po svetu još mnogo godina. I dok se bori na teniskim terenima, Lidija mu pruža ogromnu podršku na putu ka ostvarivanju njegovih ciljeva. Njihova ljubavna priča je primer kako se uz međusobno razumevanje i podršku može prevazići svaka prepreka. Dušan i Lidija su dokaz da ljubav može da traje i da se vredi boriti za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading