DRAMA U RIJU! Duci poražen posle dva sata borbe!

Autor:

Sport

23.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović doživeo je poraz od Argentinca Fransiska Serundola u četvrtfinalu turnira u Rio de Žaneiru rezultatom 2:1 (3:6, 6:4, 6:4).

DRAMA U RIJU! Duci poražen posle dva sata borbe!

Foto: www.profimedia.rs

Meč je trajao dva sata i 24 minuta, a protekao je u znaku samo četiri brejka.

U prvom setu, Dušan Lajović je uspeo da ostvari brejk odmah na početku meča. Nastavio je da dominira svojim servisom, što mu je omogućilo da dođe do set lopte u devetom gemu na servis svog protivnika, što je iskoristio i osvojio set.

Međutim, u drugom setu, Serundolo je zaigrao vrlo agresivno, ostvarivši brejk odmah na početku i osvojivši set. Lajović je propustio tri brejk prilike tokom ovog seta, što je bio preokret u korist Argentinca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Francisko Serundolo

U trećem setu, Serundolo je uspeo da sačuva četiri brejk lopte u drugom gemu, nakon čega je uspeo da oduzme servis Lajoviću i zatim osvoji set. Iako je Lajović imao četiri brejk prilike u naredna dva gema, nije uspeo da se izvuče, čime je Argentinac overio pobedu.

Serundolo će se u polufinalu turnira u Rio de Žaneiru sastati sa sunarodnikom Baezom, dok će se na drugoj strani žreba odigrati četvrtfinalni mečevi između Fonseke i Navone, te Sejbota Vajlda i Kamerona Norija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading