NOVAK JE SUROV: Đoković naterao Alkaraza da plače kao novorođenče!

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos ronio suze zbog Noleta.

NOVAK JE SUROV: Đoković naterao Alkaraza da plače kao novorođenče!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz doživeo je veliki peh u prvom kolu ATP turnira u Rio de Žaneiru, pošto je zbog povrede skočnog zgloba morao da preda meč.

Nakon predaje, Španac je bio poprilično snužden, a na konferenciji za medije je govorio o mečevima koji su mu teško pali u dosadašnjem toku karijere.

Bilo je mečeva i poraza koji su me pogodili, poput onih od Zvereva i Đokovića na ATP finalu, od Jarija u Buenos Ajresu - rekao je Alkaraz, pa odgovorio na potpitanje da li je posle nekog od pomenutih možda i zaplakao:

Nisam siguran, ali rekao bih da je to bilo posle poraza od Đokovića u polufinalu Torina - otkrio je Španac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Novinare je zanimalo i šta Alkaraz misli o GOAT trci.

Svako ima svoje viđenje stvari. Za neke je Novak Đoković najbolji, za druge Rafael Nadal, za treće Rodžer Federer. Rafa je rekao da je Đoković najbolji po brojkama, tako i ja mislim. Po brojkama, Đoković je najbolji u istoriji, u to nema sumnje. Verujem da je priča o tome ko je najbolji nešto što prevazilazi brojke. Sva trojica su tu i za mene su sva trojica velikani.

Čini se da drugi reket sveta trenutno nije u najboljoj formi.

- Mislim da nisam daleko, ali moram još da radim kako bih dostigao nivo koji sam pokazao u više navrata, kako u tenisu, tako i u samopouzdanju, znanju da se snađem u određenim situacijama - podvukao je Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading