NOVAK JE NAJBOLJI U ISTORIJI: Nadal priznao da je Đoković GOAT, pa iskritikovao njegove ljudske osobine!

Autor: P. Z.

Sport

15.02.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nije mogao da ispadne gospodin do kraja.

NOVAK JE NAJBOLJI U ISTORIJI: Nadal priznao da je Đoković GOAT, pa iskritikovao njegove ljudske osobine!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Španski teniser Rafael Nadal konačno je priznao da je Novak Đoković najveći teniser u istoriji, ali je tom prilikom morao i da iskritikuje neke njegove osobine.

- Imidž koji projektuje je gori od onoga što on zaista jeste. Novak je dobra osoba, sa određenim greškama, kao i svi mi. Ali ponavljam, mnogo je bolji od onoga što možete da vidite na TV-u. Da, ume da polomi reket, a onda je u saledećem udarcu perfektan. Zato je i postigao najviše u ovom našem sportu. Brojke ne lažu, on je najveći u istoriji. Nikada nisam imao nikakav ego da govorim stvari koje ne osećam. Na kraju krajeva, možemo reći da sam ja bio povređen na toliko i toliko slemova, a da on nije. Ali, čoveče, on je imao telo bolje od mog, a to se takođe računa - rekao je Nadal u razgovoru za "El Objektiv".

Podsetimo, Novak Đoković je osvojio 24 grend slem titule, Rafael Nadal 22, a Rodžer Federer 20.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Po mišljenju mnogih, Rafin naslednik bi mogao da bude Karlos Alkaraz.

Nema slabosti za svoje godine. Kad sam bio kao on imao sam mnogo više problema. Servis, volej… Ima sjajan repertoar. Dobar je dečko, ima jasne ambicije. U njegovim godinama nikada sebi nisam postavLjao tako visoke ciljeve. Različiti smo mentaliteti. On ima sve uslove da napravi veliku karijeru - poručio je "Bik sa Majorke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading