HOĆE LI JOKIĆ IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Danilović odgovorio na goruće pitanje!

Autor: P. Z.

Sport

15.02.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se već polako spremaju za Pariz.

HOĆE LI JOKIĆ IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Danilović odgovorio na goruće pitanje!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Predrag Danilović

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je prošle godine srebrnu medalju na Mundobasketu, čime je obezbedila direktan plasman na Olimpijske igre, koje se na leto održavaju u Parizu.

Na najvećoj sportskoj smotri učestvovaće 12 košarkaških reprezentacija, od čega je osam već poznato, a preostale četiri će u prestonicu Francuske stići kroz kvalifikacije. Za sada se zna da će, osim "orlova", u Parizu igrati i Sjedinjene Američke Države, Australija, Kanada, Francuska, Nemačka, Japan i Južni Sudan, a žreb za Olimpijski turnir biće održan uskoro.

Javnost u Srbiji već polako počinje da licitira sa imenima koja bi selektor Svetislav Pešić mogao da stavi na spisak za Igre u Parizu, a glavno pitanje je hoće li Nikola Jokić ove godine obući dres sa nacionalnim grbom.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Na to pitanje odgovorio je i Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Sačekajte da vidimo da li će biti na spisku selektora - našalio se Danilović u razgovoru za "Žurnal", pa nastavio u ozbiljnijem tonu.

Bez šale, previše je rano govoriti o tome. Sezona je tek na polovini, sve nas raduju sjajne partije Jokića i Bogdanovića, drago mi je i što je Micić dobro startovao u Šarlotu. Ipak, nema potrebe licitirati sa imenima igrača koji će biti u sastavu. U svakom slučaju, nadam se da će Svetislav Pešić, Marina Maljković i Marko Ždero biti na slatkim mukama i da nam svima planove neće remetiti viša sila - poručio je Danilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading