MUŠKARAC PAO SA VISINE OD 12 METARA U BEOGRADU! Ne samo da je preživeo, već je LAKŠE POVREĐEN!

Autor:

Hronika

15.02.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću čovek nije povredio nijedan vitalni organ i ima samo posekotine po licu, kažu na VMA.

MUŠKARAC PAO SA VISINE OD 12 METARA U BEOGRADU! Ne samo da je preživeo, već je LAKŠE POVREĐEN!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

U toku noći jedan čovek u Beogradu pao je sa čak 12 metara visine, saopštio je dr Ivan Leković, direktor Hitne pomoći VMA.

Kako je naveo za RTS, na svu sreću čovek je prošao bez težih povreda.

- Imali smo pad sa 12 metara, na svu sreću čovek nije povredio nijedan vitalni organ i ima samo posekotine po licu - rekao je on.

On je dodao da je više od 80 ljudi povređeno u nesrećama u masovnim tučama u kojima su glavni akteri uglavnom bili tinejdžeri.

Inače, Muškarac star oko 40 godina lakše je povređen sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 94 puta, od toga je bilo 25 intervencija na javnim mestima. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, sa visokim pritiskom, onkološki pacijenti, a bilo je intervencija i zbog alkoholisanih osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Podsećamo da se juče dete (3) palo sa 2. sprata zgrade u Prokuplju.

- Dete je sveseno, komunikativno i bez spolja vidljivih povreda uz bolnu osetljivost u predelu karlice i kukova - rekao je dr Aleksa Savić juče za Telegraf.

Dete je palo sa drugog sprata zgrade u trenutku kada je majka na kratko napustila stan, kako kažu očevici, da izbaci smeće. 

Ono je samo uspelo da otvori prozor i ispadne, ali srećom, pad je ublažio donji sprat, te je na kraju pao na stazu sa tri metra visine.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading